Copy
Nieuwsbrief - mei 2019
Beste <<Voornaam>>,

Ook in de nieuwsbrief van mei brengen wij u graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Supply Value, met in deze editie: Wij wensen u veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

Vijf praktische tips om een verandering echt te laten slagen

Is het voor uw organisatie ook noodzakelijk om de bedrijfsdoelen en de organisatie te blijven afstemmen op de steeds veranderende wereld? Hoort u in de wandelgangen ook vaak dat “de zoveelste verandering” er weer aan zit te komen en voelt u de weerstand al? Zijn niet alle medewerkers het altijd eens met de voorgestelde verandering en kan dat leiden tot vertraging of stopzetten van het project? Diverse factoren zijn essentieel om een verandering te laten slagen en om een duurzaam resultaat te behalen.

Onze consultant Jeffrey van Hirtum beschreef in zijn blog vijf succesfactoren voor een geslaagde en duurzame verandering.

Lees hier de hele blog van Jeffrey

Edge & Quantum Computing

‘Onbekend is onbemind’ is zeker van toepassing op edge computing. Waar iedereen het tegenwoordig heeft over IoT en er tegen elkaar wordt opgeboden over wie er de meeste sensoren in zijn/haar netwerk heeft, zijn er relatief weinig mensen bekend met Edge computing. Dit terwijl de twee trends sterk met elkaar verbonden zijn. Edge computing is namelijk dé manier is om efficiënt en snel om te gaan met al de verzamelde IoT sensoren. Tegenwoordig gaat edge computing namelijk meestal over IoT-apparaten die gegevens uit sensoren niet naar de cloud sturen, maar deze direct op het apparaat zelf verwerken tot samengevatte informatie die vervolgens verzonden wordt naar een centraal punt of lokaal wordt ingezet voor het nemen van (geautomatiseerde) beslissingen.

Daarnaast groeit het gebruik van data binnen organisaties exponentieel, maar lang niet al deze data wordt daadwerkelijk gebruikt. Klassieke analysemethoden zijn vaak niet meer toereikend gezien de hoeveelheid data die er verwerkt kan worden. Daarom worden er nieuwe manieren gezocht om steeds groter wordende databronnen, beter te kunnen analyseren. Quantum computing is hiervan een veelbelovend voorbeeld.

Meer weten over deze ontwikkelingen? Lees het hele verhaal!

Lees hier de blog over Edge & Quantum Computing

Blockchain & Robot Process Automation

Sinds haar intrede ruim tien jaar geleden heeft de blockchaintechnologie een stormachtige groei doorgemaakt. Cryptocurrencies zoals de Bitcoin – die gebruik maken van blockchaintechnologie – werden een gigantische hype en blockchainpilots schoten als paddenstoelen uit de grond. Alleen al ministeries, gemeenten en uitvoeringsorganisaties hebben in Nederland meer dan 40 pilots met blockchain opgestart. Daarnaast nemen computers in toenemende mate werk voer, omdat ze steeds meer onderdeel worden van de maatschappij. Omdat robots eigenlijk computers zijn die een bepaalde taak uitvoeren is Robotic Process Automation (RPA) een duidelijk voorbeeld van deze ontwikkeling. Wanneer goed geprogrammeerd kan het grote voordelen hebben en vele malen sneller en beter werken dan mensen kunnen. Het is een van de recente ontwikkelingen waarbij de nieuwste technologieën worden toegepast om de efficiëntie van processen te verhogen. 

Benieuwd naar deze ontwikkelingen? Lees dan de hele blog!

Lees hier de blog over Blockchain & Robot Process Automation

Internet of Things

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een ‘slim’ horloge om. Dat kan een smartwatch zijn, maar ook pure activity trackers zijn enorm populair. Deze armbanden werken door metingen te doen op je lichaam d.m.v. infrarood, metingen te doen van je beweging door bewegingssensoren, gecombineerd met gps data. Hiermee verzamelt het apparaat data en vertaald deze naar informatie op je telefoonscherm. Hierbij kunnen verschillende apparaten, of dingen met elkaar ‘praten’ doordat ze digitaal met elkaar verbonden zijn. Ook in de zakenwereld zijn dit soort slimme apparaten te herkennen. Denk bijvoorbeeld aan de landbouw, waar door sensoren in de bodem, de grond zo optimaal mogelijk kan worden beplant. Dit zijn duidelijke toepassingen van Internet of Things. 

Meer weten? Lees dan de hele blog!

Lees hier de blog over Internet of Things

Supply Value is op zoek naar 20 Trainees!

Net afgestudeerd en wil je werken in een ambitieus, leuk en gedreven team op het gebied van Inkoop-, Supply Chain-, Performance- of Informatiemanagement? Ga jij voor maximaal resultaat en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan is ons traineeship iets voor jou!

Jouw traineeship start met een aftrapweek waar je in zeer korte tijd kennismaakt met onze organisatie en jouw nieuwe medetrainees. Daarna ga jij je gedurende twee jaar specialiseren in één van onze vakgebieden (Inkoop-, Supply Chain-, Performance- of Informatiemanagement). Dit doe je door het vervullen van diverse uitdagende rollen bij verschillende opdrachtgevers en door een uitgebreid opleidingstraject.

Wij bieden diverse traineeships, onder andere:

Twijfel je of consultancy iets voor jou is? Kom erachter in onze Summer X-perience op 10, 11 en 12 juli! Onze summer course geeft je de mogelijkheid om in een driedaags programma kennis te maken met het consultancyvak. Daarnaast vertellen wij wie we zijn, wat we doen en welke interessante traineeships wij jou te bieden hebben. Ook geven wij diverse interessante trainingen en zal je worden uitgedaagd om aan de hand van onze tools praktijkgerichte casussen op te lossen. Tevens krijg je een kijkje achter de schermen bij een van onze klanten en ga je speeddaten met onze consultants. Uiteraard wordt elke dag de lunch verzorgd en sluiten wij de summer course af met een borrel op ons kantoor. Schrijf je snel in!
 
Schrijf je direct in voor onze Summer X-perience
Senior Consultant – Project-, Programma- en/of Portfoliomanagement

Heb jij passie voor informatiemanagement en combinatie met project-, programma en/of portfoliomanagement? Wil jij ons helpen om verder te groeien op het gebied van strategie implementatie? Wil je werken in een team met passie voor het vak bij een van de snelst groeiende adviesbureaus van Nederland? Lees dan verder.

Kijk hier voor meer info of solliciteer direct!

Vragen? Sparren over Blockchain, Robot Process Automation of verandermanagement?

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999
Copyright © 2019 Supply Value, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.