Copy
Nieuwsbrief - september 2021
Beste <<First Name>>,

Ook deze maand brengen wij je graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Supply Value, met in deze editie: Veel leesplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

Supply Value zoekt nieuwe collega's

Bij Supply Value staat groei voorop. Aan de ene kant als het gaat om het ontwikkelen van onze mensen, tools en methodieken. Aan de andere kant als het gaat om de omvang van onze organisatie. Wij zijn altijd op zoek naar de beste mensen die op een gedreven manier impact willen maken bij onze klanten en zo ook op de maatschappij.

Nu zijn wij meer dan ooit op zoek naar enthousiaste starters en ervaren professionals. Supply Value verwacht namelijk op hele korte termijn te verdubbelen in omvang!

Wij hebben een ambitieus gezamenlijk doel: op internationaal niveau zoveel mogelijk impact maken door slimme oplossingen te bieden op het gebied van strategie en implementatie van veranderingen. Onze Corporate Recruiter Tom Groenestein is momenteel druk op zoek naar enthousiaste mensen die samen met ons dit ambitieuze doel willen bereiken.

Ben jij een echte teamspeler die graag een uitdaging aangaat of ken jij iemand die heel graag binnen een jonge, groeiende en energieke organisatie wil werken? Bekijk dan onze vacatures en neem direct contact op met Tom Groenestein als jij degene bent die samen met ons verder wil groeien!

Bekijk al onze vacatures

Supply Value Event: Van zorgen om zorg naar zorgen voor gezondheid

Over twee weken is het zo ver! Op 14 oktober zal de 2e editie van het Supply Value Event plaats vinden. Tijdens interactieve lezingen en workshops kan je kennismaken met verschillende cases en best practices uit de zorgsector. Er is een uitgebreid aanbod van lezingen voor zowel de Procurement - en Digital - en Supply Chain professionals.  

Het thema van de avond is gelieerd aan ons zorgrapport: Van zorgen om zorg naar zorgen voor gezondheid.

De zorgsector staat voor pittige dilemma’s. Zorgvragen worden complexer, de behoeft  aan zorg stijgt, zorgkosten nemen toe,  er is meer behoefte aan maatwerk dan een algemene oplossing, er is een stijgend tekort aan gekwalificeerd personeel en de situatie rondom COVID-19 heeft de uitdagingen in de zorg nog meer blootgelegd. Om de zorg toekomstbestendig te maken, moeten we anders gaan kijken, ook naar vaste waarden in het huidige systeem. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het event?
Meld je dan nu nog aan via de website.

Klik hier voor meer informatie

Zorgrapport: Van face-to-face naar digital first

Voor de crisis bestond de zorg voor de zorgbehoevenden voor een groot deel uit logistiek: bellen (met klachten), een afspraak maken, reizen naar ziekenhuis of huisartsenpost en wachten in de wachtkamer. Het enige alternatief hierop waren huisbezoeken van huisarts en thuiszorg.

De inperking van bezoeken aan huisarts en ziekenhuis door maatregelen als gevolg van de COVID-19 uitbraak hebben de aanzet gegeven tot nieuwe manieren van communiceren tussen zorgbehoevende en zorgverlener. Dit betekent voor zorgbehoevenden bijvoorbeeld een nieuwe manier van afspraken maken: het is niet meer vanzelfsprekend om naar het ziekenhuis of de huisartsenpost te gaan voor een afspraak, het hebben van een online afspraak wordt steeds gebruikelijker. Op deze manier krijgt een zorgbehoevende zelf meer regie en flexibiliteit in de zorgverlening.  

Download het volledige zorgrapport en lees het hele artikel.

Download hier de volledige versie van het zorgrapport

Webinar: Jaarplan op 1 A4 (OGSM)

Het najaar is begonnen. Een goed moment om terug te blikken en vooruit te kijken. In hoeverre zijn de gestelde doelen behaald en wat wil je volgend jaar bereiken? Op 20 oktober (16:00-17:30) organiseren wij een webinar over OGSM.
OGSM (Objective, Goals, Strategies and Measures) is een door ons veel gebruikte methodiek voor het vertalen van de bedrijfs- of afdelingsstrategie naar een bijbehorend jaarplan.


Met behulp van deze methode wordt de doelstelling en strategie van jouw organisatie meetbaar gemaakt door duidelijke KPI’s. Daarnaast zet je de strategie om in concrete acties, zodat je kunt borgen dat de doelstellingen gerealiseerd worden. Dit jaarplan kan vervolgens worden doorvertaald in jaarplannen van de onderliggende afdelingen van de organisatie. Op deze manier is voor alle betrokkenen in één oogopslag duidelijk hoe onderlinge teams bijdragen aan de overkoepelende doelen. Deze methode wordt daarom ook wel het “jaarplan op 1 A4” genoemd.

Klik hier voor meer informatie

Supply Value is trotse partner van de Buddy Run

Het is bijna zo ver! Zondag 3 oktober vindt in Hummelo de Buddy Obstacle Run plaats. Onze medewerkers zetten zich deze dag in tegen de kinderziekte Kawasaki.  

Met 33 gevarieerde en uitdagende hindernissen verspreid over parcours van 3.5, 7 en 11 km is de Buddy Run de ideale manier om jezelf fysiek uit te dagen. Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen meedoen, is het parcours van 3.5 km uitgerust met speciale hindernissen die toegankelijk zijn voor mensen met een lichamelijke beperking. Door mee te doen lever je bovendien een bijdrage aan een goed doel. De opbrengsten van de Buddy Run zijn namelijk voor onderzoek naar de zeldzame kinderziekte Kawasaki. Wil jij ons helpen om van dit event een succes te maken? Lever dan nog snel een bijdrage aan Thijs, Menno, Luuk, Jurriaan of Soufiane!

Lever een bijdrage aan ons sponsorteam

Wij zijn benieuwd wat je van onze nieuwsbrief vindt!

Heb je vragen? Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn of wil je graag meer informatie omtrent onze vacatures, OGSM, het Supply Value Event of de Buddy Run?

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999 of reageer op deze mail
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Instagram
Facebook
Copyright © 2021 Supply Value BV, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp