Copy
Nieuwsbrief - maart 2021
Beste <<First Name>>,

Ook deze maand brengen wij u graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Supply Value, met in deze editie: Veel leesplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

Supply Value in de top 1000 snelst groeiende bedrijven van Europa

Eerder is Supply Value door Consultancy.nl al uitgeroepen tot het beste adviesbureau in zowel Procurement als Supply Chain Management van Nederland. Nu heeft de Financial Times Supply Value ook uitgeroepen tot een van de snelst groeiende Managing Consultancy bedrijven van Europa!

De Financial Times heeft met behulp van business data platform Statista een lijst samengesteld van de top 1000 snelst groeiende bedrijven in Europa. Tienduizenden bedrijven uit 33 landen zijn door Statista als potentiële kandidaat benaderd en uitgenodigd om mee te doen. Supply Value heeft met een absoluut groeipercentage van 300% over de periode 2016-2019 plaats 532 behaald in de ranglijst. 

Klik hier voor meer informatie

Supply Value Event

Op 20 Mei 2021 organiseren wij het Supply Value Event voor onze klanten en zakelijke relaties. Tijdens interactieve lezingen en workshops kunt u kennismaken met verschillende cases en best practices die uw organisatie meer waarde tegen lagere kosten kunt opleveren. Er is een uitgebreid aanbod van lezingen voor zowel de Procurement-, Digital- als Supply Chain & Operations professionals en directeuren.  

Locatie: Virtueel  
Datum: 20 mei 2021 
Tijd: 18:45-22:00 
Doelgroep: Directeuren, programmamanagers en professionals in bovengenoemde vakgebieden 

Zeker zijn van uw deelname? Meld u hier aan.

Bekijk hier al onze evenementen

Klantcase: Goed opdrachtgeverschap in een netwerksamenwerking

Onze omgeving verandert razendsnel, samen met leveranciers en partners wordt stap voor stap richting een netwerksamenwerking bewogen. Maar hoe treedt u als opdrachtgever op in een netwerksamenwerking? Een samenwerking waarin informatiestromen niet meer allemaal via u als opdrachtgever gaan, maar u juist wilt bevorderen dat leveranciers en partners onderling ook informatie uitwisselen.

Door richting een netwerksamenwerking te bewegen dalen transactiekosten, stijgt vertrouwen en stijgt de mate van eigenaarschap. Hoe uw organisatie invulling kan geven aan het opdrachtgeverschap in een dergelijke samenwerking leest u in het volledige inzicht op onze website.

Lees hier het hele inzicht

Consultant Jeroen Arentsen wint scriptieprijs Sourcing Nederland

Supply Value collega Jeroen Arentsen heeft met zijn scriptie naar ‘Early supplier involvement in public IT procurement’ de scriptieprijs 2020 van Sourcing Nederland gewonnen!

De scriptie schreef hij ter afronding van zijn master Business Administration aan de University of Twente onder begeleiding van Frederik Vos. Na lovende woorden van de jury heeft hij de prijs digitaal in ontvangst mogen nemen.

“Zeer relevant onderwerp, was nog weinig onderzoek gedaan naar early supplier involvement in de publieke sector. Gedegen onderzoek, meer dan 150 deelnemers, goede response rate. Goed theoretisch framework. Duidelijke conclusies en aanbevelingen. Goed toegankelijk geschreven, prima Engels. Uitgebreide literatuurlijst.”, aldus de jury over de scriptie van Jeroen.

Wij zijn ontzettend trots op onze collega, van harte gefeliciteerd Jeroen!

Klik hier voor meer informatie over het onderzoek van Jeroen

Supply Value Academy 

Komende maanden zijn er verschillende trainingen gepland vanuit de Supply Value Academy. Wij houden daarbij uiteraard de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus in de gaten en treffen waar nodig maatregelen op basis van de regels die de overheid voorschrijft.

Klik hier voor meer informatie

Vacatures: Consultants gezocht

Samen met al onze collega’s werken wij hard aan de groei van Supply Value en hebben wij ambitieuze doelen gesteld voor 2021. Om deze doelen te verwezenlijken zijn wij op zoek naar consultants die onze klanten helpen met het verbeteren van de waardeketen op commercieel, operationeel en digitaal gebied.

Wil je werken in een team met passie voor het vak bij een van de snelst groeiende adviesbureaus van Nederland? Reageer dan direct of tip uw connectie!

Bekijk hier al onze vacatures

Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwsbrief vindt?

Heeft u vragen? Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn of wilt u graag meer informatie omtrent opdrachtgeverschap in een netwerksamenwerking, onze events of vacatures?

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999 of reageer op deze mail
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Instagram
Facebook
Copyright © 2021 Supply Value BV, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp