Copy
Nieuwsbrief - oktober 2021
Beste <<First Name>>,

Elke maand brengen wij je graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Supply Value. Deze maand zijn het inkooptrendsonderzoek en het IT Trendsonderzoek beide van start gegaan! Lees in deze editie hoe je deelneemt aan onze onderzoeken.

De volgende onderwerpen komen aan bod: Veel leesplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

Inkoopprofessionals opgelet: het inkooptrendsonderzoek is begonnen

Dit jaar voert Supply Value het jaarlijkse inkooptrendsonderzoek voor de tiende keer uit! Met dit onderzoek naar de inkooptrends voor 2022 houden we jou als inkoopprofessional op de hoogte van de belangrijkste prioriteiten in het vakgebied inkoop. Met de resultaten hopen wij je te inspireren voor het aankomende jaar en te helpen met het vaststellen van jouw prioriteiten binnen je inkoopafdeling. 

Wil je weten wat de inkooptrends van 2022 zijn?  Ben je nieuwsgierig hoe jouw organisatie presteert ten opzichte van branchegenoten?  En ben je benieuwd hoe je branchegenoten terugkijken op het vakgebied en naar welke toekomstige ontwikkelingen zij uitkijken?  

Neem dan deel aan onze enquête, het invullen hiervan duurt ongeveer 8 minuten. Wij delen hierna de inzichten met jou via het inkooptrendsrapport.
 
Om deze tiende editie te vieren verloten wij dit jaar maar liefst drie keer een gratis training van onze Supply Value Academy (t.w.v. € 599,-) onder de deelnemers van deze enquête! Mocht je een training winnen, dan kijken wij samen met jou welke training het beste bij jouw behoefte past. 

Vul hier de enquête voor het inkooponderzoek in

Doe mee aan het IT Trendsonderzoek 2022!

Naast het inkooptrendsonderzoek is deze maand ook het IT Trendsonderzoek van start gegaan. Hierin onderzoeken wij onder professionals werkzaam in of met IT in Nederland wat zij verwachten dat de IT Trends zijn voor 2022.

Wij brengen niet alleen in kaart welke trends dit zijn, maar ook welke toepassingen relevant zijn binnen I(C)T en wat de impact is op de business. Het doel van dit onderzoek is het ondersteunen van IT-professionals bij het stellen van prioriteiten het bepalen van de juiste focus.

Ben jij een IT professional en ben je benieuwd naar de IT Trends van 2022? Neem dan deel aan ons IT Trendsonderzoek en ontvang kosteloos het onderzoeksrapport. Het invullen van de enquête neemt ongeveer vijf minuten in beslag. Antwoorden worden vertrouwelijk behandeld, het onderzoek kan ook anoniem worden ingevuld. 

Neem hier deel aan het IT Trendsonderzoek 2022

Doe je mee aan één van onze Academy trainingen? 

De Supply Value Academy helpt professionals met hun persoonlijke groei en ontwikkeling door het leveren van diverse trainingen, workshops, masterclasses en coachingstrajecten gericht op kennis, houding en gedrag. In november staan er weer twee leerzame trainingen gepland vanuit de Academy.

OGSM/jaarplan op 1 A4 - 3 november
Als je jouw doelstelling en strategie meetbaar wil maken en jouw strategie wil vertalen in concrete acties, zodat je kunt borgen dat je jouw doelstelling realiseert, dan is de OGSM training iets voor jou! OGSM is een methodiek voor het opstellen van jouw bedrijfs- of afdelingsstrategie en jaarplan op 1 A4.
Klik hier voor meer informatie en schrijf je in voor de training!

Best Value Procurement - 12 november
Wil je de hoogste waarde voor de laagste prijs inkopen? Best Value Procurement biedt de oplossing! Dit is een innovatieve inkoopmethodiek die uitgaat van het inkopen en realiseren van de hoogste waarde voor de laagste prijs. Op deze manier kunnen organisaties beter voorspellen wat het einddoel is. Dit wordt uitgedrukt in kosten, tijd en kwaliteit, waarbij een minimum aan inspanning en controle van de opdrachtgever vereist is. Best Value Procurement biedt voor opdrachtnemers optimale kansen om hun expertise te laten zien. Deze training kan zowel in de publieke als in de private sector worden toegepast.
Klik hier voor meer informatie en schrijf je in voor de training!
Bekijk hier alle trainingen uit onze Academy

Het optimaal inrichten van ICT in jouw zorginstelling

ICT wordt steeds belangrijker voor zorginstellingen. De samenhang van ICT, het primaire proces en medewerkers is namelijk de sleutel om de performance en de ontwikkeling van jouw organisatie te sturen en uiteindelijk de gestelde organisatiedoelstellingen te behalen.

Hoe volwassen is jouw ICT-organisatie en kun je dit ontwikkelen naar het niveau dat noodzakelijk is om het primaire zorgproces optimaal te ondersteunen? Supply Value heeft hiervoor de ICT-benchmark in de zorg ontwikkeld. Wij zien dat veel organisaties niet duidelijk hebben of de kwaliteit van hun ICT-afdeling aansluit bij de omstandigheden (grootte, soort) van de organisatie.

Het invullen van de enquête geeft jou inzicht in hoe de belangrijkste aspecten van de ICT-functie zijn geborgd binnen jouw organisatie en op welk aspect verbetermogelijkheden liggen. Hiermee creëer je tevens direct een roadmap die in kaart brengt waar de ICT prioriteiten zouden moeten liggen en daarmee hoe de resources van de organisatie gealloceerd moeten worden. Na het invullen van de ICT-benchmark ontvang je direct een rapport met inzicht in jouw ICT-volwassenheid en een benchmark ten opzichte van vergelijkbare organisaties.

Vul hier de ICT-benchmark in

Supply Value geselecteerd als partner voor leveren ICT advies aan de Belastingdienst

Supply Value is samen met een consortium van bedrijven onder leiding van Flex Value gekozen tot voorkeursleverancier van ICT professionals voor de Belastingdienst. En daar zijn we erg trots op!

Wij zullen de komende 4 jaar advies en implementatiekracht leveren op het gebied van het plannen, mogelijk maken en sturen van de informatie voorziening van de Belastingdienst. Denk hierbij aan rollen op het gebied van architectuur, informatiebeleid, innovatie management, business- en data analyse, informatie beveiliging, product eigendom, scrum masters, programma- en projectmanagers, IT control en kwaliteitsmanagement.  

Andere partijen in het consortium vullen (technologie) specifieke rollen in op het gebied van bijvoorbeeld cloud computing, systeembeheer, software ontwikkeling en testen. 

Menno van Drunen, Managing Partner, vertelt: “Ik ben er trots op dat wij vanuit onze expertise komende jaren een bijdrage kunnen leveren aan de digitaliseringsdoelstellingen van de Belastingdienst en zo impact kunnen maken op het vereenvoudigen en vernieuwen van de dienstverlening van de Belastingdienst aan burgers, bedrijven en ketenpartners”.

Lees hier het hele persbericht

Wij zoeken nieuwe collega's!

Wil jij werken in een organisatie waar je échte impact kan maken, zowel op klanten als op de maatschappij? Dat kan bij Supply Value! Wij hebben namelijk een ambitieus gezamenlijk doel: op internationaal niveau zoveel mogelijk impact maken door slimme oplossingen te bieden op het gebied van strategie en implementatie van veranderingen. 

Wegens de groei van Supply Value en de verwachting om in korte periode te verdubbelen in omvang zijn we op zoek naar enthousiaste starters én meer ervaren professionals die werken als echte teamspelers en een uitdaging niet uit de weg gaan. 

Voel jij je thuis in een jonge, groeiende organisatie en wil je bijdragen aan het behalen van ons ambitieuze doel? Bekijk dan onze vacatures en neem contact op met onze Corporate Recruiter Tom Groenestein!

Bekijk hier al onze vacatures

Wij zijn benieuwd wat je van onze nieuwsbrief vindt!

Heb je vragen? Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn of wil je graag meer informatie omtrent onze onderzoeken, trainingen, vacatures of de ICT-benchmark?

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999 of reageer op deze mail
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Instagram
Facebook
Copyright © 2021 Supply Value BV, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp