Copy
Nieuwsbrief - oktober 2022
Beste relatie,

Ook deze maand brengen wij je graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Supply Value, met in deze editie: Veel leesplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

Doe mee aan het IT Trendsonderzoek 2023!

Ieder jaar voert Supply Value het IT Trendsonderzoek uit. In dit onderzoek vragen wij professionals werkzaam in of met IT naar de verwachte IT Trends voor het aankomende jaar. We brengen niet alleen in kaart welke trends dit zijn, maar ook welke toepassingen relevant zijn binnen I(C)T en wat de impact is op de business.
 

Het IT Trendsonderzoek heeft dit jaar een vernieuwde opzet waarbij de nadruk ligt op de ontwikkelingen en toepassingen van IT trends. Het doel van dit onderzoek is het ondersteunen van IT-professionals bij het stellen van prioriteiten en bepalen van de juiste focus. 

Hoe kan je bijdragen aan dit onderzoek? Deelnemen kan door hier onze enquête in te vullen. Invullen kost ongeveer 5 minuten en antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. De enquête kan ook anoniem worden ingevuld. 

Door deel te nemen ontvang je uiteraard kosteloos het onderzoeksrapport zodra deze af is. Daarnaast maak je ook kans op een spendanalyse op jouw ICT-uitgaven door onze Procurement-specialisten of vijf dagen consultancy voor/bij een goed doel naar keuze (ANBI) doelen. 

Neem hier deel aan het IT Trendsonderzoek 2023

Supply Chain KPI dashboard

De grote onzekerheid in de huidige economie bemoeilijkt het maken van gefundeerde beslissingen. Krijg grip op je Supply Chain met een KPI dashboard. Een betrouwbare, responsieve, wendbare en kostenefficiënte Supply Chain begint namelijk bij inzicht. 

Inzicht is het startpunt om in gesprek te gaan met je medewerkers, klanten, leveranciers en andere stakeholders. Om die reden hebben wij een Supply Chain KPI dashboard ontwikkeld. 

Het dashboard is gratis te downloaden door op onderstaande blauwe balk te klikken. Daarnaast vind je op deze pagina een whitepaper over onze ervaring met KPI’s en welke stappen je kunt doorlopen om zelf tot een valide dashboard te komen.

Download hier het KPI dashboard

Nieuwe Academy trainingen beschikbaar 

De Supply Value Academy helpt professionals met hun persoonlijke groei en ontwikkeling door het leveren van diverse trainingen, workshops, masterclasses en coachingstrajecten gericht op kennis, houding en gedrag. In november staan er weer drie leerzame trainingen gepland vanuit de Academy. 

IT Value Sourcing - 7 november 2022 
In de training IT Value Sourcing leert onze ervaren trainer en adviseur Lowi Vervoorn hoe je het tactisch inkoopproces uitvoert, op basis van ons IT Value Sourcing model, voor een ICT oplossing; van sourcing strategie tot specificatie, selectie en werving. 
Klik hier voor meer informatie en schrijf je in voor de training
 
Onderhandelen (inkoop) - 16 november 2022

In deze training leer je hoe je goed voorbereid een onderhandeling in gaat, hoe je reflecteert op je eigen onderhandelingsstijl en de gevolgen daarvan, hoe je moeilijke en onverwachte situaties tijdens de onderhandelingen moet beheersen, en hoe je het beste resultaat uit zelfs de meest complexe onderhandelingen kan halen. 
Klik hier voor meer informatie en schrijf je in voor de training

Best Value Procurement - 23 november 2022
Met deze innovatieve inkoopmethodiek trainen wij jou in het inkopen en realiseren van de hoogste waarde voor de laagste prijs. Best Value Procurement biedt voor opdrachtnemers optimale kansen om hun expertise te laten zien. 
Klik hier voor meer informatie en schrijf je in voor de training

Benieuwd naar andere trainingen?
Bekijk hier ons volledige trainingsaanbod. Mocht je meer informatie willen hebben over onze trainingen? Schroom dan niet om contact op te nemen met Bram Stevens via b.stevens@supplyvalue.nl of 06-11513133.
Bekijk hier alle trainingen uit onze Academy

OGSM maakt strategiedag effectiever

Het merendeel van de organisaties zijn weer bezig met het opstellen van een jaarplan. Ben jij hier ook al druk mee bezig?

Op 18 november gaat de strategiedag van Supply Value plaatsvinden. Deze strategiedag is dé dag waarop wij met zijn alle nadenken over hoe wij het aankomende jaar invulling gaan geven. Samen ontwikkelen we de strategie voor 2023, zodat iedereen binnen het bedrijf de kans krijgt om hieraan bij te dragen. 

Tijdens de strategiedag maken wij gebruik van de OGSM-methodiek. Deze methode gebruiken we voor het vertalen van onze strategie naar een bijbehorend jaarplan. Met de OGSM-methode worden jouw doelstellingen en strategie meetbaar gemaakt door het opstellen van KPI's. Daarnaast zet je de strategie om in concrete acties, zodat je kunt borgen dat de doelstellingen worden gerealiseerd. 

Kunnen we iets voor jou betekenen? Laat het weten!

Klik hier voor meer informatie over de OGSM-methodiek

Werken bij Supply Value

Bij Supply Value zijn we altijd op zoek naar enthousiaste starters én meer ervaren professionals die een uitdaging niet uit de weg gaan. Zie jij het voor je om te werken in een organisatie die B Corp gecertificeerd is en waarin je dus écht impact kan maken, zowel op klanten als op de maatschappij? Dan zoeken wij jou!

Bij Supply Value staat groei namelijk voorop. Aan de ene kant als het gaat om het ontwikkelen van onze mensen, tools en methodieken. Aan de andere kant als het gaat om de omvang van onze organisatie. Wij willen namelijk op internationaal niveau zoveel mogelijk impact maken door slimme oplossingen te bieden op het gebied van strategie en implementatie van veranderingen.

Ben jij geïnteresseerd om te werken in een organisatie met een open bedrijfscultuur, steile leercurve, gezellige mix van collega’s en goede doorgroeimogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures om te zien wat Supply Value voor jou kan betekenen! Of neem direct contact op met onze recruiter Cemre Özdemir (06-15335267) als jij degene bent die samen met ons verder wil groeien!

Bekijk hier al onze vacatures

Wij zijn benieuwd wat je van onze nieuwsbrief vindt!

Heb je vragen? Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn of wil je graag meer informatie omtrent het IT Trendsonderzoek, het KPI dashboard, Academy trainingen, OGSM of onze vacatures?

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999 of reageer op deze mail
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Instagram
Facebook
Copyright © 2022 Supply Value BV, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp