Copy
Nieuwsbrief - april 2023
Beste relatie,

Ook deze maand brengen wij je graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en Supply Value, met in deze editie:  Veel leesplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

MVOI Value Monitor - Maak complex beleid meetbaar 

Door duurzaam in te kopen, kunnen overheden op grote schaal gedrag veranderen. Ook van grote (vervuilende) bedrijven waar overheden mee samenwerken. Dit heeft niet alleen een direct effect, maar ook een indirect effect als bedrijven hun aanbod vervolgens ook voor niet-overheden verduurzamen. 

Eind 2022 is het manifest Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen (MVOI) door veel overheidsinstanties ondertekend. De ‘O’ van (intern) ‘opdrachtgeven’ gaat vooraf aan het inkopen. Dit omdat je als overheidsinstantie pas echt impact kan maken als je niet alleen de inkoopafdeling, maar de gehele organisatie op alle niveaus betrekt. 

Maar hoe kan MVOI worden omgezet in concrete acties en meetbare doelstellingen? En hoe wordt er vervolgens gemonitord of hetgeen dat in het actieplan is opgenomen ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd? Dit zijn vragen waar wij het antwoord op hebben, namelijk met de MVOI Value Monitor. De MVOI Value Monitor stelt je in staat complex beleid om te zetten in meetbare resultaten en echte actie! 

De MVOI Value Monitor is het online dashboard waarin jouw MVOI-beleid wordt gemeten en gemonitord. Aan de hand van dit dashboard krijg je inzicht in hoeverre jouw MVOI-beleid wordt toegepast en wat het resultaat daarvan is. In een viertal stappen helpen we jouw MVOI-beleid te vertalen naar meetbare doelstellingen. Wil jij meer weten over het dashboard en onze aanpak in vier stappen? Download dan hieronder onze whitepaper en/of meldt je vrijblijvend aan voor één van onze (online) demo momenten. 

Lees hier meer over de MVOI Value Monitor

Whitepaper: Datagedreven verbeteren in mobiliteit en logistiek 

Organisaties die datagedreven werken sturen de organisatie aan op basis van feiten die worden gehaald uit data. Datagedreven verbeteren heeft grote voordelen: het helpt bedrijven om (sneller) gedegen strategische beslissingen te maken, betrouwbaarder te voorspellen en te anticiperen en het helpt om de processen en dienstverlening te verbeteren. 

Binnen de logistieke- en mobiliteitssector, één van de industrieën waarin Supply Value als specialist acteert, geldt dat datagedreven verbeteren door de hele logistieke keten heen loont. Zo kunnen reizigers- en transportroutes efficiënter en duurzamer worden ingericht en helpt het logistieke ketens optimaal te laten functioneren en samenwerken. Met de juiste aanpak kan datagedreven verbeteren dan ook een krachtig middel zijn om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Benieuwd naar wat datagedreven verbeteren voor jouw organisatie oplevert? Download dan hieronder het volledige whitepaper. In deze whitepaper lees je onder andere wat datagedreven verbeteren is, wat nodig is om datagedreven te kunnen verbeteren, wat hierbij de randvoorwaarden zijn en hoe je datagedreven kunt verbeteren. 

Download hier het whitepaper

Whitepaper: Implementatie van een nieuw WMS 

Klanten verwachten meer en meer van retailers, de bouw van nieuwe magazijnen wordt aan banden gelegd en er is krapte op de arbeidsmarkt. Deze factoren zorgen onder andere voor een stabiele business case om een Warehouse Management Systeem (WMS) te implementeren dat toekomstbestendig is. Maar hoe zorg je ervoor dat dit succesvol is?
 
De succesvolle implementatie van een WMS hangt af van vijf factoren: maatwerk, integraal projectmanagement, resources, testen en cut-over activiteiten. Deze whitepaper geeft inzichten en handvatten over de implementatie van een nieuw WMS. De inhoud is gebaseerd op interviews met vijf retail- en productiebedrijven en is aangevuld met de ervaring en kennis van de consultants van Supply Value. Wil jij meer weten over de vijf factoren om een nieuw WMS te implementeren? Download dan hieronder het whitepaper.

Supply Value helpt jou graag bij de implementatie van een WMS. Neem contact op met onze consultant Niek en ontdek welke impact we voor jouw bedrijf kunnen maken!
 
  Niek Wattel - consultant
  n.wattel@supplyvalue.nl 
  06-29322563 / 088-0555999 

Download hier het volledige whitepaper

Doe je mee aan één van onze Academy trainingen? 

De Supply Value Academy helpt professionals met hun persoonlijke groei en ontwikkeling door het leveren van diverse trainingen, workshops, masterclasses en coachingstrajecten gericht op kennis, houding en gedrag. 

In 2023 staan er weer verschillende Academy trainingen op de planning. Hieronder een greep uit de trainingen die we dit jaar zullen geven: 

  • Verandermanagement (Deel I) - vrijdag 14 april 
  • Yellow Belt - vrijdag 21 april 
  • Verandermanagement (Deel II) - vrijdag 26 mei

De trainingen worden gegeven door professionele trainers met een gedegen theoretische basis en gebaseerd op vele jaren ervaring vanuit de praktijk.

Mocht je meer informatie willen hebben over onze trainingen? Neem dan contact op met info@supplyvalue.nl of bel naar 088 - 0555 999.

Bekijk hier het volledige overzicht van de Academy trainingen

Een baan in 1 dag? Kom verkennend solliciteren! 

Op 12 mei organiseert Supply Value een Recruitmentdag waarin je kennis maakt met ons, je nieuwe collega’s leert kennen en ons gehele sollicitatieproces in 1 dag doorlooptDus ben jij voorbereid op een steile leercurve, wil jij je snel ontwikkelen van trainee naar senior consultant en wil jij graag hard werken combineren met gezelligheidMeld je dan aan!

Wij zijn verheugd om een grote diversiteit aan wo-afgestudeerden en masterstudenten te verwelkomen op onze Recruitmentdag. Deze dag biedt de mogelijkheid om te spreken met onze consultants, Supply Value als werkgever beter te leren kennen en om te zien of er een match is tussen jou en onze organisatie. Daarnaast zul je deelnemen aan twee workshops en sluiten we de dag af met een borrel. 

Heb jij je master al op zak of verwacht je op korte termijn af te studeren? Dan nodigen we je graag uit om mee te doen met de Recruitmentdag. We hopen jou als potentiële collega's op 12 mei te mogen verwelkomen en kijken uit naar een interessante en gezellige dag!

Meld je hier aan voor de Recruitmentdag

Wij zijn benieuwd wat je van onze nieuwsbrief vindt!

Heb je vragen? Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn of wil je graag meer informatie over de MVOI Value Monitor, datagedreven verbeteren, implementatie van een WMS, Academy trainingen en/of de Recruitmentdag?  

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999 of reageer op deze mail
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Instagram
Facebook
Copyright © 2023 Supply Value BV, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp