Copy
Nieuwsbrief - juni 2021
Beste <<First Name>>,

Ook deze maand brengen wij u graag weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Supply Value, met in deze editie: Veel leesplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Team Supply Value

Supply Value bij de top 250 groeibedrijven van Nederland

1 juni werd de top 250 groeibedrijven 2021 bekend gemaakt door nlgroeit. Deze lijst geeft een compleet overzicht van de grootste groeiers van ons land en is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepeneurship (ECE).
 

Wie zijn wij?
Als Supply Value geloven wij dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn overtroffen worden als je samen werkt. Door de positieve impact die wij hebben gemaakt op onze klanten en onze omgeving is Supply Value blijven groeien. Ook onze recruiters, unieke werkwijze en professionele maar gezellige sfeer hebben ervoor gezorgd Supply Value in 2021 bij de top 250 groeibedrijven van Nederland zit!  Wij zijn trots op deze prestatie en werken hard om deze groei door te zetten.

Bekijk hier het hele artikel

Webinar: Aanbesteding in 10 dagen

Het voorbereiden van een aanbesteding is een complex proces wat vaak tot wel 9 maanden kan duren. Bij Supply Value zijn we ervan overtuigd dat dit sneller kan. Door drie onderdelen van het aanbestedingsproces anders aan te pakken, is het mogelijk het proces te verkorten naar slechts 10 dagen. De drie ingrediënten hiervoor zijn: Een toegewijd & multidisciplinair team, besluitvorming in eigen hand, en het gebruik van de Value Sprint Methode.

Wij implementeerden deze aanpak al succesvol bij onder andere de organisaties UWV en de UBR HIS. Bent u benieuwd naar onze aanpak? Wat zijn de aandachtspunten, de risico’s en is dit toepasbaar bij uw organisatie? Onze ervaren consultants Lowi Vervoorn en Vincent Abbenhuis vertellen u graag meer op 7 juli van 16:00 tot 17:00 tijdens een gratis webinar. Tijdens deze sessie is er (genoeg) ruimte voor vragen, cases en andere tips en tricks! 
Meld u hier aan voor webinar aanbesteding in 10 dagen

Ervaren consultants gezocht

Samen met al onze collega’s werken wij hard aan de groei van Supply Value. Om onze doelen voor 2021 te verwezenlijken, zijn wij op zoek naar ambitieuze professionals met expertise op het gebied van Procurement, Digital of Supply Chain & Operations. Wij zoeken specifiek naar professionals die de drive hebben om zichzelf, hun team én Supply Value verder te ontwikkelen.

Wilt u werken in een gedreven team bij een van de snelst groeiende adviesbureaus van Nederland? Reageer dan direct of tip uw connectie!

Projectmanager;
Senior consultant Procurement;
Senior consultant Digital;
Senior consultant Supply Chain & Operations.
Bekijk hier al onze vacatures

Supply Value doet mee aan de BuddyRun

Supply Value is trotse partner van de Buddy Obstacle Run. Deze Obstacle Run wordt georganiseerd door Stichting Battle4kids, en vindt plaats in Hummelo, op zondag 3 oktober 2021. 

Battle4Kids zet zich in voor kinderen in Nederland door activiteiten te organiseren. Hiermee wordt geld opgehaald voor onderzoek naar zeldzame kinderziekten als Batten en Kawasaki. Wilt u ons helpen om van dit event een succes te maken? Vrijwilligers en renners zijn altijd welkom! Op de website van de BuddyRun staat meer informatie rondom het event, ook kunt u hier een steentje bijdragen met een donatie voor de run. Voor vragen en meer informatie kunt u ook terecht bij onze consultant Luuk Spanjaards. (l.spanjaards@supplyvalue.nl)
Klik hier om naar de website van BuddyRun te gaan

Goed opdrachtgeverschap in ketensamenwerking – een klantcase

Onze omgeving verandert razendsnel. Samen met leveranciers en partners wordt stap voor stap richting ketensamenwerking bewogen. Maar hoe treed je als opdrachtgever op in een netwerksamenwerking? 

Door richting ketensamenwerking te bewegen dalen transactiekosten, stijgt het vertrouwen en stijgt de mate van eigenaarschap. Hoe je als organisatie invulling kunt geven aan het opdrachtgeverschap in een dergelijke ketensamenwerking, zette Bram Stevens van Supply Value op een rij. Collega Maartje Stapel heeft op Logistiek.nl zijn onderzoek samengevat en gepubliceerd. 

Lees hier het hele artikel

Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwsbrief vindt?

Heeft u vragen? Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn of wilt u graag meer informatie omtrent de BuddyRun, onze vacatures of de webinar?

Bel ons via +31(0)88 - 0555 999 of reageer op deze mail
LinkedIn
Twitter
Website
Email
Instagram
Facebook
Copyright © 2021 Supply Value BV, Alle rechten voorbehouden.


Uw voorkeuren wijzigen? update uw voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp