Copy
Gors, mensgerichte ondersteuning

Kom ook naar Burendag
in Goes of Zierikzee!


GorsOp zaterdag 26 september organiseren we leuke activiteiten voor buurtbewoners en andere belangstellenden. Bij de Populierenstraat (Goes) een digimarkt, sketches, fancy fair, verloting en springkussen. Hier zamelen we geld in voor de sociale "Paro de Zeehond" voor senioren met een beperking (sponsoren Hydroscope en Ergocare). Ook bij De Punt (Zierikzee) zijn activiteiten voor jong en oud, waaronder een ondernemersmarkt, dj en buurttreintje.

Iedereen is van harte welkom!

Participatie cliënten bij receptie Jaap Hulstein


Op donderdagmiddag 27 augustus zetten we Jaap Hulstein, voormalig Raad van Bestuur, in het zonnetje. Jaap nam na ruim 30 jaar afscheid en gaat met pensioen. Cliënten verzorgden (met ondersteuning) de catering en hielpen in de bediening. Bij vertrek ontving iedereen een cadeautje, gemaakt door cliënten op onze dagbestedingslocaties. We bedanken iedereen die aanwezig was tijdens de afscheidsreceptie!

AVG Poli Zeeland officieel van start


Op 24 augustus is de AVG Poli Zeeland officieel geopend. De Artsen Verstandelijk Gehandicapten (AVG) van de drie organisaties Arduin, Gors en Zuidwester hebben de handen ineen geslagen en stellen deze expertise beschikbaar binnen 1 poli. De AVG-expertise in Goes en omgeving wordt hiermee laagdrempeliger en toegankelijker. De praktijkruimte is in medisch centrum “De Pijlers”, Dusseldorpstraat 3 te Goes.

Welkom nieuwe bestuurder Karin Smit


Op 1 september hebben de medewerkers van het Centraal Kantoor de nieuwe Raad van Bestuur welkom geheten. Karin Smit is deze dag officieel begonnen. In een korte toespraak bedankte ze iedereen voor het hartelijke welkom en vertelde ze dat ze graag zo snel mogelijk met iedereen kennis maakt. Karin Smit werkt al meer dan 24 jaar in de zorg, de laatste 11 jaar als Regiomanager bij Juvent (jeugdzorg).

Copyright© Gors® | Disclaimer