Copy
Gors, mensgerichte ondersteuning

Avond vol onbeperkt talent!


GorsWoensdagavond 19 april vanaf 20:00 uur organiseren we in theater de Mythe (Goes) de avond “Onbeperkt Talent”. Een avondvullend programma waar mensen met en zonder een beperking optreden. Muziek, dansers, dichters en andere kunsten, een avond vol afwisseling! Daar wilt u toch ook bij zijn? Koop een kaartje.

15 maart open huis De Punt


In verband met de week van Zorg en Welzijn bent u op woensdag 15 maart van harte welkom in Kadoshop-Lunchroom en kinderboerderij De Punt. Deze locaties, evenals het aangrenzende Brugzicht, kunt u bekijken van 13:30 tot 15:30 uur. Er zijn rondleidingen, verschillende activiteiten en een gratis hapje en drankje voor iedereen!

Al 1.000 ruilende klanten!


Bij Ruilwinkel Zierikzee is de duizendste ruilpas verkocht, en dat al binnen vier maanden na de start van dit nieuwe initiatief. Marlies van Dijke uit Oosterland was de duizendste klant en kreeg een taart, een cadeaupakket en een complete outfit cadeau. Het project, een samenwerking met SMWO, is in korte tijd een goede werkervaringsplaats en leuke ontmoetingsplaats geworden.

Tweede Kamerlid werkt op Stadsboerderij


Joyce Vermue, Tweede Kamerlid van de Partij van de Arbeid, was op 27 februari op bezoek bij Stadsboerderij Kom us Kieke. Samen met een aantal leden van de Partij van de Arbeid uit Goes deed zij hier vrijwilligerswerk. Cliënten stelden het bezoek erg op prijs en lieten vol trots hun locatie en activiteiten zien.

Bundeling expertise 4 collega-organisaties


Op donderdag 9 februari tekenden Karin Smit (Gors), Peter van Wijk (Arduin), Hans Waardenburg (Zuidwester) en Guus Bannenberg (Tragel Zorg) een intentieverklaring. De vier stichtingen gaan kennis en expertise bundelen. Doel: betere samenwerking bij kwalitatief goede medische zorg voor mensen met een beperking in Zeeland.

Copyright© Gors® | Disclaimer