Copy
Gors, mensgerichte ondersteuning

Gors en SDW 'Samen in beweging'


GorsOp 1 januari 2015 zullen Gors en SDW als één organisatie verder gaan. 'Samen in beweging' is bij deze fusie het motto. Sinds 1 januari 2014 zijn de organisaties al bestuurlijk gefuseerd. Het bestuur wordt gevormd door Jaap Hulstein en Peter Meijs. Zij vertellen over de aanstaande veranderingen in de korte film ‘Samen in beweging’.

Welkom op 'Open Dag van Zorg en Welzijn' op 15 maart


Loop tijdens de “Open dag van Zorg en Welzijn” op zaterdag 15 maart 2014 eens binnen bij Jikkemiene (Nisse), Brugzicht/De Punt (Zierikzee), Productiegroep, Nummer 9 of De Kaai (Goes). Ontdek deze veelzijdige locaties en laat u verrassen door de speciale acties en evenementen!

Kek start als verkooppunt 2e hands kleding en speelgoed


Kek, aan de Scheldestraat in Vlissingen, start met de verkoop van gebruikte kleding en gebruikt speelgoed voor hele kleine prijsjes. Gors, Kledingbank Zeeland en Speelgoedbank Zeeland slaan met dit initiatief de handen ineen om mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding te bieden.

Nummer 9 viert 20-jarig bestaan!


Kadoshop-Lunchroom Nummer 9 was 20 jaar geleden het 3e integratieproject voor mensen met een beperking in Nederland. Sindsdien bieden we voor cliënten een werkplek midden in de maatschappij. Vanwege het 20-jarig bestaan organiseert Nummer 9 van 15 t/m 19 april 2014 een spectaculaire jubileumactieweek met:
- 20% korting in kadoshop en lunchroom;
- Feestelijke traktatie bij koffie/thee;
- Leuke attentie voor iedere klant.

Copyright© Gors® | Disclaimer