Copy
Gors, mensgerichte ondersteuning

Participatie tijdens Challenger Zeeland


GorsGors is trotse partner van Driekleur Challenger Zeeland, een internationaal toptennis- en businessevenement van 25 juni t/m 3 juli 2016 in Middelburg. Cliënten en medewerkers van Gors werken mee bij de verschillende onderdelen in de voorbereiding naar en tijdens het evenement. Zo bieden we een grote groep mensen de mogelijkheid om extra (werk)ervaring op te doen.

Gors op 11 juni 16:30 uur op SBS6


Voor het televisieprogramma “Samen Sterk” op SBS6 zijn opnames gemaakt op locaties van Gors. In het item staat de specialisatie van niet-aangeboren hersenletsel (NAH) centraal. Op 11 juni om 16:30 uur krijgt u een beeld van de NAH behandeling en begeleiding waarmee mensen worden geholpen om grip op zichzelf en hun situatie te krijgen en te werken aan de toekomst.

Galerie-Atelier De Kaai bestaat 20 jaar!


Medewerkers en de kunstenaars vieren in juli het 20-jarig bestaan van De Kaai. Tijdens de feestelijke opening voor genodigden wordt het nieuwe boek “20 jaar De Kaai’’ gepresenteerd en een gloednieuwe tentoonstelling geopend.
 

Nieuwe locatie Coffee 2 GO


In samenwerking met Boekhandel ’t Spui in Vlissingen is er een nieuwe Coffee 2 GO geopend waar cliënten werken. Bezoekers kunnen warme dranken en lekkernijen bestellen in een unieke ambiance. Ook is het mogelijk om op het gemakje te werken aan één van de grote tafels.

Medewerkers in dialoog over nieuwe ambities


De zorg is volop in beweging. Het is belangrijk om stil te staan wat dit voor Gors betekent en hoe we ons goed op de toekomst kunnen voorbereiden. Alle medewerkers zijn deze zomer uitgenodigd om de uitkomsten van de uitgevoerde marktanalyse te verkrijgen en de dialoog aan te gaan over de betekenis van onze nieuwe ambities.

Copyright© Gors® | Disclaimer