Copy
Gors, mensgerichte ondersteuning

Verbouwing De Hoogte vordert


GorsIn dit voormalige Kerkgebouw in Goes-Zuid ontstaan 8 gloednieuwe appartementen. Er is hard gewerkt aan de afwerking, het plaatsen van de trappen, lift, sanitair, keukens, etc. Ook wordt het dak vervangen, eerst nog donker van kleur maar de koperfolie krijgt na een aantal jaar door oxidatie de vertrouwde kleur groen. In november betrekken de cliënten hun nieuwe woning.

Dialoog met cliënten en netwerk


Na een uitgebreide marktanalyse zijn nieuwe Gors-ambities geformuleerd. Tijdens regionale ‘zomersessies’ konden cliënten, ouders/vertegenwoordigers en vrijwilligers hierover meer te weten komen en meepraten. Aanwezigen droegen diverse aandachtspunten aan, die worden meegenomen bij de uitwerking. “Fijn om zo betrokken te worden bij de toekomstplannen”, aldus een vrijwilliger.

Inspirerend symposium


Op woensdagmiddag 7 september werd in de theaterzaal van Emergis in Goes het inspirerende symposium “Terug naar de bedoeling” georganiseerd voor iedereen die “nieuw organiseren” een interessant onderwerp vindt binnen de Zeeuwse zorg- en welzijnketen. Aan de hand van herkenbare voorbeelden werd inzicht gegeven ‘hoe het ook anders kan’. Volgens vele aanwezigen “Voor herhaling vatbaar”.

Ruilwinkel Zierikzee feestelijk geopend!


Cliënten, vrijwilligers en medewerkers hebben een leegstaand schoolgebouw omgebouwd naar de nieuwe “Ruilwinkel Zierikzee”. Dit initiatief van Gors en SMWO biedt de mogelijkheid spullen en diensten te ruilen in het kader van duurzaamheid. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen hier een leer- en werkervaring opdoen.
 

Juust, what else?


Juust is de nieuwe naam voor onze Koffie & Kado to go in Vlissingen. Bezoekers kunnen warme dranken zoals de enige echte Nespresso koffie en biologische thee kopen, maar ook zelfgemaakte lekkernijen en originele kadootjes. Voor cliënten een nieuwe mogelijkheid voor nuttige dagbesteding, midden in de samenleving. Meer weten? clientenbureau@gors.nl

Copyright© Gors® | Disclaimer