Copy
Gors, mensgerichte ondersteuning

Karin Smit nieuwe Raad van Bestuur


GorsMevrouw Karin Smit is op 25 juni 2015 voorgedragen als nieuwe Raad van Bestuur. Karin Smit werkt al meer dan 24 jaar in de zorg, de laatste 11 jaar als Regiomanager bij Juvent (jeugdzorg). Zij heeft een duidelijke visie en hecht veel waarde aan medezeggenschap. Een gedreven vrouw met een duidelijke visie op de toekomstige zorg. We wensen haar veel succes en heten haar van harte welkom bij onze organisatie! Per 1 september 2015 neemt zij de taken over van Jaap Hulstein.

Participatie Gors in Challenger Zeeland 2015


Gors is nauw betrokken bij Driekleur Challenger Zeeland, een internationaal toptennis- en businessevenement in Middelburg van 27 juni t/m 4 juli 2015. Werkzaamheden waarbij cliënten zijn betrokken: samenstellen van goodiebags, opbouw/inrichten terrein, parkeerbeheer op locatie, wasserette, catering en nog veel meer. Bezoekt u ook onze stand om te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Samenwerkingsverband: AVG Poli Zeeland


De Artsen Verstandelijk Gehandicapten (AVG) van de drie organisaties Arduin, Gors en Zuidwester hebben de handen ineen geslagen en stellen deze expertise beschikbaar binnen 1 poli. De AVG-expertise in Goes en omgeving wordt hiermee laagdrempeliger en toegankelijker. De praktijkruimte is in medisch centrum “De Pijlers”, Dusseldorpstraat 3 te Goes. De officiële opening is op 24 augustus a.s.

Copyright© Gors® | Disclaimer