Copy
Gors, mensgerichte ondersteuning

Blader online door ons jaarverslag 2014!


GorsHet jaarverslag geeft een goed beeld van onze doelstelling, strategie en plannen. Wij zien het ook graag als een soort jaarlijks terugkerende brochure, met daarin de belangrijkste highlights van het afgelopen jaar; opening woonlocatie Valckeslotlaan, project “Samen in de wijk”, start Dagbehandeling NAH, heropening Kek, de vetste Kinderboerderij De Punt en nog veel meer… Bekijk ‘m via www.gors.nl/jaarverslag.

Welkom bij voorjaarsmarkt Kom us Kieke 20 mei


Stadsboerderij Kom us Kieke organiseert een gezellige voorjaars- en boekenmarkt op woensdag 20 mei van 10:00 tot 15:00 uur. Verschillende Gors-locaties presenteren mooie en zelfgemaakte producten zoals vilten sieraden, cadeauartikelen, kransen, keramiek en kraamgeschenken. Bij de boerderijwinkel zijn verse eieren en zelfgemaakte jam te koop. U bent van harte welkom aan de Watervlietweg 2 te Goes!

Welkom 3 nieuwe managers!


De nieuwe Regiomanagers Lou Corsius (Bevelanden) en Esther van den Brink (Schouwen-Duiveland/Tholen, Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen) zijn in april begonnen. Zij vervangen Peter van den Berg en Harry Overdam die beiden nieuwe functies binnen Gors vervullen. Ook Linda van Son-Franken startte als Manager Ondersteuning & Behandeling. We heten hen van harte welkom!

Investering in zorgtechnologie binnen Verbinding 3.0


In het nieuwe innovatieproject Verbinding 3.0 investeren we in zorgtechnologie. Doelen: de kwaliteit van leven van cliënten verbeteren (meer zelfredzaamheid en eigen regie), een hogere efficiëntie in het werkproces (dus meer tijd voor cliënten) en samenwerking verbeteren tussen cliënten, netwerkleden en professionals. Pilots starten voor beeldbellen, mobiele tijdsregistratie, toegang tot cliëntenportaal en nieuw ‘Gorsweb’.

Start project “Samen met vrijwilligers”


Het binnen Gors uitgevoerde onderzoek ‘Samen met het netwerk’ gaf aanleiding voor een nieuw vrijwilligersproject. Het doel is de samenwerking tussen professionals, mantelzorgers en vrijwilligers te bevorderen. Samen kunnen we goed inspelen op de wensen van cliënten en hen de beste mensgerichte ondersteuning bieden. Andere projectdoelstellingen zijn: verbeteren van de vrijwilligerstevredenheid, beter informeren en scholen.

Copyright© Gors® | Disclaimer