Copy
Gors, mensgerichte ondersteuning

Gors presenteert 5e reisgids op rij!


GorsOp 10 december was de presentatie van de nieuwe reisgids voor mensen met een beperking. Vijf jaar geleden namen wij het reisaanbod over van MEE Zeeland, en met succes! Elk jaar maken veel mensen gebruik van ons veelzijdige aanbod. Niet alleen cliënten bij Gors, ook mensen die elders ondersteuning krijgen en (net) niet zelfstandig kunnen reizen.
                                     Lees verder >>>

NAH Dagbehandeling op 2 locaties van Gors


Na de revalidatiefase, waarin mensen met niet-aangeboren hersenletsel gewerkt hebben aan het opheffen of verminderen van een stoornis, is er ook in de chronische fase (dag)behandeling bij Gors mogelijk in Goes en Vlissingen. Deze dagbehandeling biedt hulp bij de blijvende gevolgen zoals vermoeidheid, concentratie- en geheugenstoornissen.

Veel aandacht voor netwerkcursus cliënten


Vanaf 2015 wordt het eigen netwerk van van mensen met een beperking nog belangrijker. Onze afdeling Educatie is gestart met de cursus “Versterk je netwerk”. Samen met een “netwerkmaatje” wordt een actieplan gemaakt voor een groter sociaal netwerk. De cursus wordt met belangstelling gevolgd door landelijke en regionale media, waaronder Omroep Zeeland.

We zoeken 2 managers!


Werken bij Gors betekent een prettige en informele werksfeer, leuke collega’s en diverse ontplooiingsmogelijkheden. Momenteel zoeken we een bevlogen en ervaren Regiomanager M/V voor de regio Bevelanden en een deskundige Manager M/V voor onze Dienst Ondersteuning en Behandeling (DOEB).

Copyright© Gors® | Disclaimer