Copy
Gors, mensgerichte ondersteuning

Met Reïntegratie Zeeland op
Contacta 3 t/m 5 november


GorsOns aanbod ‘Begeleid Werken’ bestaat ruim 25 jaar. Door toekomstgerichter te denken en luisterend naar de eisen en wensen van opdrachtgevers, is nu gekozen voor een vernieuwde (communicatie)strategie. We zijn trots op onze nieuwe uitstraling en naam: Reïntegratie Zeeland! Meer info op www.reintegratiezeeland.nl of bezoek onze stand op Contacta (3, 4 en 5 november 2015 in de Zeelandhallen, Goes).

Film Educatie biedt goed beeld van breed aanbod


Afdeling Educatie ondersteunt mensen met een beperking in het dagelijks leven en bij het werk. Er worden  vraaggericht cursussen samengesteld en gegeven aan cliënten, zoals “Basic English”, “Versterk je netwerk”, “Voel je fit!”, “Werken met de Ipad” en nog veel meer. In een nieuwe film (± 3 minuten) geven we een beeld hoe er gewerkt wordt en vanuit welke visie.
.

Vertrouwenspersoon voor cliënten


We willen elke cliënt ondersteunen bij vragen, het verwoorden van een klacht en bij het verbeteren van een situatie waarover onvrede bestaat. We maken daarom nu gebruik van onafhankelijke vertrouwenspersoon (VP) voor cliënten. Dat is Adrie van Damme, bereikbaar via (0113) 273 333 en vp@gors.nl.

Nieuw: Dag van de vrije tijd op 7 november


Vrijetijdscentrum Studio58 zet haar deuren open en nodigt nieuwe bezoekers, familie, vrienden, vrijwilligers, medewerkers en passanten uit op de “Dag van de vrije tijd” op 7 november. Een leuke middag met bingo, creatieve workshop, theatervoorstelling, ontmoetingsplein met drankje en hapje. Ook is er informatie over Educatie, Reizen, de wandelclub, zwemmen, Fiets4daagse en nog veel meer. Iedereen is van harte welkom van 13:30 tot 16:00 uur in De Cirkel, Beukenstraat 58 te Goes.

Gezocht: mensen voor nieuwe dagbesteding


Zorggroep Ter Weel en Gors gaan een unieke samenwerking aan in het nieuwe woonzorgcentrum “De Nieuwe Vliedberg” te Rilland. In dit centrum is ook een café-restaurant waar  Gors  horeca-dagbesteding gaat bieden. We zoeken (nieuwe) cliënten die het leuk vinden om hier aan de slag te gaan in de keuken of bediening! Aanmelden via clientenbureau@gors.nl of (0113) 273 333.

Welkom op onze wintermarkten!


Op De Onderneming te Vlissingen (21-11) en Activiteitencentrum Zeeuwsch-Vlaanderen in Terneuzen (28-11) zijn dit jaar weer gezellige wintermarkten. Er worden producten verkocht die zijn gemaakt door cliënten. Hier kunt u terecht voor originele kerstaankopen en mooie winterse artikelen. Iedereen is van harte welkom!

Nieuwe koers voor Jikkemiene in Nisse


Dit najaar slaat de gezellige Bakkerij-Theetuin Jikkemiene een nieuwe weg in! De dagbestedingslocatie in de dorpskern van Nisse behoudt zijn warme en karakteristieke sfeer maar gaat aan de slag met een nieuwe menukaart en interieurverandering. Het doel: een toekomstbestendige en zinvolle dagbesteding bieden voor mensen met een beperking waar bovendien klanten graag (terug)komen.

Copyright© Gors® | Disclaimer