Copy
Gors, mensgerichte ondersteuning

Nieuw cliëntenportaal voor meer
eigen regie


GorsDe eigen regie voor cliënten wordt vergroot als cliënten de mogelijkheid krijgen hun eigen zorgdossier in te zien. Daarom is er nu een nieuw digitaal cliëntportaal ontwikkeld dat in de pilotfase door +/- 20 cliënten en vertegenwoordigers wordt gebruikt. Hun feedback, en die van medewerkers, wordt verwerkt in een definitief cliëntportaal waar uiteindelijk elke cliënt toegang tot krijgt.
 

Kinderboerderij De Punt zamelt de meeste apparaten en vet in


Kinderboerderij De Punt in Zierikzee heeft afgelopen jaar 3.050 afgedankte kleine elektrische apparaten ingezameld voor Wecycle. De Punt scoort daarmee als beste van alle kinderboerderijen in Nederland! Ook zamelden zij de meeste gebruikte oliën en vetten in en is daarmee de ‘vetste kinderboerderij van 2015’ met 3360 kg!

Nieuw meetinstrument: Beelden van kwaliteit


We streven binnen Gors uiteraard naar een goede kwaliteit van zorg en ondersteuning, Cijfers en tabellen hoeven niet zoveel te zeggen, vaak gaat het meer om de werkelijke beleving, om verhalen, om beelden. Oftewel merkbaar in plaats van meetbaar. Binnenkort gaan we daarom op 4 locaties aan de slag met observaties in het kader van Beelden van Kwaliteit.

Welkom tijdens ‘Week van Zorg en Welzijn’ 14-19 maart 2016


Net als voorgaande jaren, bent u van harte welkom tijdens de “Week van Zorg en Welzijn” op verschillende locaties. Deelnemers en bezoekers zijn elk jaar erg enthousiast! Op diverse locaties worden speciale acties en evenementen georganiseerd, dit jaar openen we een unieke pop-up Gorsshop! Meer info volgt binnenkort…

.

ZVT’s voor betere en snellere ondersteuning


ZVT staat voor ZelfVerantwoordelijk Team. Op 1 januari zijn tien teams gestart met dit traject. Medewerkers in het primaire proces krijgen hierbij de mogelijkheid meer te gaan werken vanuit eigen regie en eigen verantwoordelijkheid. Zo kan de lijn tussen de cliënt en de zorgverlener korter worden. Er kan dan beter en sneller ingespeeld worden op de directe behoeften van de cliënten.

Copyright© Gors® | Disclaimer