Copy
Blog update
Bekijk deze mailing in uw browser

Hij is er!

Lees de blog update hier

Demag AC 700-9 kraan in 1:50

Het resultaat is indrukwekkend, al zeggen we het zelf! Het model is zwaar, boordevol functies, extras en kleine details waar we zeker van zijn dat kraan experts ze waarderen. Inclusief een verrassing, zoals je wellicht weet is Demag overgenomen door de Tadano Group. Met resultaat, de bedrijfskleuren zijn geüpdatet. Het blauw is veranderd in de gedurfde Tadano tint en de Demag logos zijn veranderd zodat ze bij de Tadano Group passen. Wij zijn misschien bevooroordeeld, maar onze mening is dat dit het model nog mooier maakt. De Demag AC700-9 is het allereerste schaalmodel die deze kleurstelling draagt, wij zijn trots dat we een klein onderdeel van deze nieuwe fusie kunnen zijn. 

Ze zijn onderweg

Tijdens de vernieuwing van de verpakkingsmaterialen en het assembleren van de modellen, hebben we nog een aantal productieprocedures en verpakkingsinterieur verbetering doorgevoerd. En dan komt het ineens allemaal samen: productie is afgerond en een container verzending van alle modellen stond afgelopen maandag klaar. Jouw model is nu letterlijk onderweg!

Nog een paar Standard Editions beschikbaar

Ons meest ambitieuze project tot nu toe heeft de laatste fase bereikt. Alle Demag AC 700-9 Collector's en Standard Editions zijn klaar en zullen midden december geleverd worden. De Standard Edition van de legendarische Demag AC 700-9 is nog beschikbaar! De Collector's Editions zijn allemaal uitverkocht.

Bestellen € 525,-
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Copyright © 2019 IMC models, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.