Copy
Blijf op de hoogte van de marktkansen in Rusland en andere delen van Oost-Europa!
Distance Marketing

Uw product/merk zichtbaar maken in uw afzetgebied

Dat is waar Distance Marketing zich dagelijks voor inzet in de Oost-Europese markt. Middels verschillende methoden proberen we uw product zichtbaar te maken op de locaties waar de afzet plaatsvind. Zo was Distance Marketing afgelopen week naar Wit-Rusland afgereist om hier alle aangesloten kwekers in de spotlights te zetten bij de groothandels in Wit Rusland. En dat is aardig gelukt, want 5 de bedrijven die in Wit-Rusland de dienst uitmaken gaan allen starten met de beeldschermpresentatie van Distance Marketing. Daarnaast zien zij het InFlorist Inspiratie Magazine als een waardevolle toevoeging om in combinatie met de beeldschermpresentatie in hun groothandels te gebruiken. Dit soort middelen om de verkoop te stimuleren zien zij ook als een gezamelijk belang. Daar worden we allemaal sterker van. 


Beurs Moskou trok importeurs uit geheel Oost-Europa

Van 9-11 september heeft de jaarlijkse handelsbeurs Flowers Expo 2013 in Moskou plaats gevonden. Deze beurs is een uitgelezen kans om in contact te komen met uw importerende klanten.
Distance Marketing heeft hier afgelopen jaar i.s.m. Greenn Exhibitions de organisatie op zich genomen voor de Nederlandse inzendingen. Onder de Nederlandse deelnemers neemt deze beurs toe aan populariteit. Dit jaar groeide de oppervlakte van het Holland collectief naar 530m2. Om een indruk te krijgen van hoe dit eruit zag, kunt u op de foto hierboven klikken.

 

InFlorist Inspiratie magazine #2 Thema; Valentijn / Vrouwendag

Gezamenlijk werken we aan een optimaal resultaat voor uw product in de Oost-Europese markt. Dat deden we al middels de InFlorist.ru beeldschermpresentaties die inmiddels in bijna 80 groothandels wordt afgespeeld. Dit wordt versterkt met het InFlorist inspiratie Magazine dat in de deelnemende groothandels wordt weggegeven. 

Na alle positieve reacties op het 1e nummer, komt er nu een vervolg. Het volgende magazine is gericht op inspiratie voor de valentijn en vrouwendag. Mocht u hier ook aan mee willen doen, laat het dan deze week nog weten.


Altijd als eerste op de hoogte

Als u onze tweets volgt, dan bent u altijd als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen die Distance Marketing doormaakt tijdens de handelsreizen in Oost-Europa. Klik op de twitter afbeelding hierboven en bekijk onze tweets.


Wit-Rusland; een kwaliteitsmarkt met focus op snelle verkoop

Er komen 3 vrachtwagens aanrijden, de handel wordt netjes in de dan nog lege hal uitgestald. Ondertussen ontstaat er voor het hek van de groothandel een file van tientallen auto's die staan te wachten tot ze naar binnen mogen.
Als de handel klaar staat mogen de klanten naar binnen en binnen een paar uur is alles verkocht. Zo werkt het in Wit-Rusland. De kwaliteit van de bloemen en planten is ronduit goed te noemen. Zowel de importeur als zijn klanten zijn goed op de hoogte van de merken die zij graag willlen kopen. Vorige week waren ze al druk bezig met de voorbereidingen op de lerarendag die daar op 5 oktober plaatsvind. Voor deze dag hebben zij 30% meer handel nodig. Voor een impressie van deze handelsreis klikt u op bovenstaande foto.


Marktbezoek Moskou

Voor, na en tijdens de beurs hebben veel kwekers een marktbezoek aan de importbedrijven in Moskou gedaan i.s.m. Distance Marketing.
Gezien de reacties heeft dit de mensen een hoop enthousiasme en ideeën opgeleverd om op het bedrijf weer mee aan de slag te gaan. Voor wat foto's van deze marktbezoeken kunt op op de bovenstaande foto klikken.
Distance Marketing organiseert komende vrouwendag ook weer een handelsreis naar Moskou. Mocht u interesse hebben om met dit marktbezoek mee te gaan, laat het dan alvast even weten, want de ruimte is gelimiteerd.

 

InFlorist artikel in Russisch bloemenblad "Цветы"

In het september nummer van het Russische vakblad stond weer een artikel over InFlorist. Mede door dit soort activiteiten blijven er nog steeds aanvragen van Russische bedrijven komen die interesse hebben in de beeldschermpresentatie. Distance Marketing probeert door dit soort activiteiten constant onder de aandacht te blijven ven de Oost-Europese handelaren.
Copyright © 2019 Distance Marketing, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp