Copy

NIEUWSBRIEF DECEMER 2020

Bedankt voor de prettige samenwerking

We staan op het punt om het jaar 2020 af te sluiten en zouden normaliter nu vooruit blikken op 2021. Dit jaar is alles anders en sluiten we 2020 ook anders af dan we voor ogen hadden.

Voor velen is het een zwaar jaar geweest, een jaar met verlies van dierbaren, onzekerheid, gedwongen thuiswerken en veel minder leuke dingen dan dat we gewend zijn. En de huidige lockdown brengt voor velen extra onzekerheid met zich mee.

Wij zijn jullie dankbaar voor de prettige samenwerking en het vertrouwen tijdens het afgelopen jaar en wensen jullie een fijne Kerst en een prachtig 2021.

Open in gewijzigde vorm

De winkelsluiting geldt niet voor ons als groothandel en wij zijn, in gewijzigde vorm, geopend. Wij vragen u om de kantoorartikelen vooraf te bestellen (telefonisch of via onze webshop). Deze worden bezorgd, en kunnen bij uitzondering bij ons worden afgehaald.

Wilt u ons bezoeken voor kantoorinrichting, dan vragen wij u om een afspraak te maken en de groepsgrootte te beperken. Hierbij ontvangen wij in totaal maximaal 4 gasten in onze showroom, om een zo minimaal mogelijk aantal mensen in onze showroom te hebben.

Aangepaste openingstijden

Vanwege Kerst en Nieuwjaar zijn wij gesloten van vrijdag 25 december tot en met vrijdag 1 januari. Maandag 4 januari staan wij weer graag voor u klaar. Op donderdag 24 december sluiten wij om 15:30 uur.

Leveringen webshop

In verband met onderhoud aan de webshop worden er tussen 23 december 2020 vanaf 16.00 uur tot 28 december 2020 geen bestellingen verwerkt. Tussen 28 december en 4 januari dient u rekening te houden met 72 uurs levering in plaats van 24 uurs levering.

Uitgelicht project: Schouder aan schouder

Ondanks het bijzondere jaar hebben we dit jaar ook vele mooie projecten mogen verzorgen. We delen dit graag met jullie. Afgelopen najaar hebben we voor Schouder aan Schouder hun nieuwe kantoor in Plan-T mogen inrichten. Schouder aan Schouder is een arbeidsbemiddelingsbureau in de civiele techniek met een locatie in Rotterdam en in Tilburg. Ze staan voor een persoonlijke benadering en houden het graag informeel; gezien deze kenmerken passen we prima bij elkaar.

Bekijk meer gerealiseerde projecten

Thuiswerken

Onze nieuwe (thuis)werkplek is nieuw en verfrissend. Een ideale werkplek met alles erop en eraan:
  • Hoogteverstelling van 72 – 121 cm
  • LED-Display met 4 memories
  • Anti-collision
  • Persoonlijke lade
  • 2 USB-poorten
  • Kinderslot
Een compleet ander design dan wat u hoogstwaarschijnlijk gewend bent van de 'standaard' zit-sta bureaus in de markt. Het is een compact bureau van 120x60cm met een dwarsbalk wat extra stevigheid aan het bureau geeft.

Dit bureau is nu te bezichtingen in onze showroom. Maak een afspraak of bel 013 544 08 40.
Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe projecten of inspiratie opdoen?
Volg ons op Facebook en LinkedIn.
Facebook
LinkedIn
Wilt u in de toekomst geen nieuwsbrieven meer ontvangen, schrijft u zich dan hier uit.