Copy

Afscheid Lauran & Marion

Beste relatie van Wijffels Tilburg, Alles voor Kantoor,

Aan alle mooie dingen komt uiteindelijk een eind en na bijna 44 jaar ga ik stoppen met mijn dagelijkse werkzaamheden en wordt het tijd voor een nieuwe stap.

31 jaar geleden heb ik, samen met Marion, het huidige bedrijf “Wijffels Tilburg” opgericht vanuit huis en gebracht tot waar het nu staat.

Een jaar geleden heeft Kevin het bedrijf van ons overgenomen en hadden we heel graag ons 30-jarig bestaan willen vieren en een officieel tintje aan de overdracht willen koppelen. Toen we de voorbereidingen daarvoor af hadden, kwam helaas Corona om de hoek kijken en heeft dat tot op heden gedwarsboomd. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet!

Wél is dit het moment dat wij definitief gaan stoppen met de werkzaamheden bij het bedrijf en onze pijlen gaan richten op een nieuwe toekomst. Nu we beiden nog kwiek & fit zijn willen we gaan genieten van de tijd die voor ons ligt.

Graag bedanken wij iedereen voor het vertrouwen dat wij hebben mogen ontvangen in de afgelopen jaren. Erg fijn ook dat er nog altijd veel klanten van “het eerste uur” bij ons kopen. Dat doet Marion en mij erg goed.

In het volste vertrouwen dat Kevin met zijn team het bedrijf op dezelfde voet zal voortzetten en uit kan bouwen, nemen wij hierbij afscheid.

Marion & Lauran Wijffels

Wilt u in de toekomst geen nieuwsbrieven meer ontvangen, schrijft u zich dan hier uit.