Copy
Powered by Febelnet
View this email in your browser

NIEUWSBRIEF - <<WEBSITENAME>>

Terug naar school met Valkruid !

Op de speelplaats lopen de kinderen alle kanten uit, zij sporten, zij leven zich uit en de kans op een tuimeling of een val is natuurlijk groot. Tegen de blauwe plekken, de kneuzingen en de pijn bestaat er een eenvoudige en zachte oplossing : Arnica Montana ook wel valkruid genoemd is verkrijgbaar in korrels of in gelvorm .
De korreltjes dienen om de twee uur te worden ingenomen tot de symptomen verbeteren terwijl de gel op de kneuzing zelf wordt aangebracht.

Vraag inlichtingen aan uw apotheker.

Bekijk hier ons productaanbod.

70 000 Belgen dragen het hepatitis C virus

70 000 Belgen hebben te kampen met  het hepatitis C virus maar 42% zijn er zich niet van bewust. Het virus sluimert soms gedurende jaren vooraleer de eerste symptomen zichtbaar worden. Deze ziekte is helemaal niet onschadelijk : in 80% van de gevallen evolueert ze naar een chronische toestand en kan zij leverontsteking, een cirrose of leverkanker met zich meebrengen.

“De meeste Belgen weten dat  het virus zich via het bloed overdraagt maar vermoeden niet dat naast de bloedtransfusies, naalden en spuiten ook tatoeages, piercings, gemeenschappelijk gebruik van een scheerapparaat , een tandenborstel, een nagelschaar of een pijp (bijvoorbeeld een Shishapijp) of geslachtsverkeer met verschillende partners ook overdrachtsmogelijkheden zijn” zegt professor Christophe Moreno, directeur van de afdeling hepatologie van het Erasmus ziekenhuis.

Er bestaat geen vaccin maar actuele behandelingen kunnen het hepatitis C virus wel genezen.

Kruid uw gezondheid

Curcuma is een geel/oranje kruid uit India met heel wat effecten op onze gezondheid . Het wordt traditioneel gebruikt bij spijsverteringsstoornissen, zweren, huidletsels en ontstekingsziekten. Een recente Belgische studie heeft ook de positieve werking op pijn aangetoond.

Praktisch gezien kunnen wij gebruik maken van curcuma door het regelmatig toe te voegen aan onze culinaire bereidingen maar om een effect op pijn te verkrijgen is het aangewezen om dit onder de vorm van een voedingssupplement in te nemen.

Vraag raad aan uw  apotheker

Bekijk ons gamma

Om nog wat van de zomer na te genieten….

In spray-versie, creme, olie : om dat mooie carameltintje te behouden zijn de zelfbruiners een kans voor elke huid !
 
Tegenwoordig werden er zelfbruinformules ontwikkeld voor elke huid en voor elke  smaak. Zij zijn vooral ontworpen om een natuurlijke en lichtbruine  tint te bezorgen, in tegenstelling met de vroegere zo gevreesde oranje kleur.

De nieuwe generatie zelfbruiners laat ook geen sporen na ! Weg met de markering die duidelijk onze zongebrande imitatie in het daglicht bracht.
De actuele substanties zijn smeuïg, hydraterend, voedend en  vermijden het droogmakend effect  van vroeger.
Sommige zelfbruiners sublimeren zelfs de tint na het zonnebaden en herstellen de vochtbalans van de huid. Anderen voeden en hydrateren de huid terwijl zij progressief een natuurlijke en lichte tint met zich meebrengen en dit gedurende de 365 dagen van het jaar.


Meer informatie?

Lees er alles over in ons dossier zelfbruiners

Copyright © 2016 Bitler, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list