Interstuhl collectie in de Bowerkt showroom


Interstuhl collectie in onze showroom

Ook voor thuis!

 
Op kantoor? Of liever voor thuis? Interstuhl presenteert een fraaie collectie bureaustoelen onder de naam Interstuhl NEWEVERYis1 Interior Edition. Opvallend is de hoge rug, de bijzonder goede zithouding en de kwalitatieve afwerking. Maar echt opvallend? De kleuren.
Want zo is de Interstuhl NEWEVERYis1 leverbaar in roze, blauw of grijs.
Complete Interstuhl collectie te bekijken in onze showroom.
Het is goed om te weten dat Bowerkt een showroom heeft van maar liefst 750 m2. Daar kun je de gehele Interstuhl collectie bekijken én ervaren. Bel om vandaag nog een afspraak te maken: 0412-627111

Herman Miller Sayl

Ook voor thuis!


Nog zo’n topbureaustoel die zowel op kantoor als thuis populair is. De Sayl van het wereldberoemde merk Herman Miller. Dus over de kwaliteit en het zitcomfort hoeven we eigenlijk niets te zeggen. Beter is er niet!
Complete Herman Miller collectie te bekijken in onze showroom.
Het is goed om te weten dat Bowerkt een showroom heeft van maar liefst 750 m2. Daar kun je de Herman Miller collectie bekijken én ervaren. Bel om vandaag nog een afspraak te maken: 0412-627111

Viasit Drumback

Ook voor thuis!


Ben je op zoek naar een praktische én ergonomisch verantwoorde bureaustoel? Overweeg dan zeker ook de Viasit Drumback. Een fijne kwalitatieve bureaustoel die volledig instelbaar is. En dat voor een aantrekkelijke prijs. Uit voorraad leverbaar.
 
Complete Viasit collectie te bekijken in onze showroom.
Het is goed om te weten dat Bowerkt een showroom heeft van maar liefst 750 m2. Daar kun je de Viasit collectie bekijken én ervaren. Bel om vandaag nog een afspraak te maken: 0412-627111

Bureau voor thuis?
Wel zo gezond.


Een werkplek thuis? Het krijgt maar zelden de aandacht die het verdient. Waarom zou je. Een plekje aan de keukentafel of eettafel gaat ook prima. Toch? Nou, nee dus. Zo blijkt dat het vele thuiswerken al tot aanzienlijk meer spierklachten leidt aan schouders en rug. De oorzaak? Een verkeerde zithouding… aan verkeerde werkplekken. Dus, ben een beetje zuinig op jezelf. Ook als je thuis werkt.
Bij Kantoorinrichtingkopen.nl hebben we een groot aantal bureauwerkplekken voor thuis. Van elegante compacte oplossingen tot ergonomische zit-sta werkplekken.

info@bowerkt.nl
www.bowerkt.nl
T:  0031 (0) 412 627 111
Facebook
Pinterest
Website
Email
Copyright © 2021 Bowerkt B.V., Alle rechten voorbehouden.

Ons adres is:
Bowerkt B.V.
Dommelstraat 70
OSS, Nb 5347 JL
Netherlands

Add us to your address book


Afmelden    Profiel beheren