Copy
Bekijk de nieuwsbrief in je browser
Lancering Vlaardingse Kinderkunstroute

Afgelopen dinsdag was de lancering van de Vlaardingse Kinderkunstroute!
Een route speciaal gemaakt voor kinderen, in samenwerking met Kunstfanaatjes (TIP: volg @kunstfanaatjes op instagram voor de leukste museumtips met kids!). 
De lancering van de #Vlaardingsekinderkunstroute lanceerden we feestelijk met optredens van Villa Voice Kinderkoor, Goya Dancestudio, pannenkoeken van Pannenkoekenhuis 't Hof én een suikerspinworkshop van Vlaardingse kunstenares Martijntje Cornelia. Ook Wethouder Bart de Leede was aanwezig.
Om ervoor te zorgen dat de route voor iedereen leuk is is er een audiobeschrijving gemaakt door Stichting Komt dat zien

Zin in een leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin? Je haalt de Vlaardingse Kinderkunstroute Plattegrond op tijdens onze openingstijden. KADE40 dicht? Niet getreurd, langs de haven t.h.v. ons pand staat een speciaal gemaakt "kastje" waar je de route op kan halen.


 
Onze huisvlogger Selina maakte een vlog over de lancering, kijk je mee?
KADE40 heeft kwaliteit op orde! (en daar zijn we trots op)

KADE40 heeft deze maand opnieuw een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoen we aan belangrijke kwaliteitsnormen die gelden voor bibliotheek- en cultuurorganisaties.

Barry Marré, Manager Onderwijs & Vrije tijd: “Dit certificaat is een bevestiging van het harde werk van het team, de docenten, cursisten, kunstenaars en partners van KADE40. Samen zetten we ons met veel passie in voor alle Vlaardingers. Kunst voor iedereen.”❤
Meer lezen over de certificering!
Onderwijs Cultuur Overleg

Vorige week vond het jaarlijkse Onderwijs Cultuur Overleg plaats met dit jaar als thema Filmeducatie. Eveline en Farah van Filmhub Zuid Holland vertelde alles over dit onderwerp én we gingen aan de slag tijdens een workshop Stopmotion. 
Expositienieuws: Pameijer 

Op vrijdag 1 apil opende Wethouder Jacky Silos de expositie van Pameijer in KADE40! Deze expo met werk gemaakt door onder andere Susanne (zie foto) is nog te bewonderen tot en met 14 april.
Kom je snel een kijkje nemen?
KADE40 gesloten:
15 t/m 18 april i.v.m. Paasweekend
23 april t/m 8 mei i.v.m. Meivakantie

 
Instagram
Twitter
Website
Email
LinkedIn
Volg KADE40 op Social Media of stuur deze nieuwsbrief door naar vriend(in) 

   

Copyright © 2022 KADE40

Ons postadres is:
KADE40
Westhavenkade 40
Vlaardingen, Zuid-Holland 3131 AE
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek

afmelden | je abonnement bijwerken 
Email Marketing Powered by Mailchimp