Copy
KADE40 Update Oktober
Bekijk de nieuwsbrief in je browser
Hi,
Na een fijne herfstvakantie is het weer tijd voor een Update vanuit KADE40 boordevol nieuws en evenementen!
Lees je mee?
Dag van de Kunstuitleen
Laat je op zaterdag 6 november tijdens de Dag van de Kunstuitleen verrassen: kom kijken naar het nieuwe onderkomen van de Kunstuitleen van KADE40!
Bekijk de bijzondere expositie vol nieuw werk en laat je meenemen in een wereld vol kunst.

KADE40 viert de frisse doorstart van de Kunstuitleen met trouwe leden en nodigt ook jou van harte uit om kennis te maken met De Kunstuitleen. Bekijk als eerste de nieuwe collectie, ontmoet de kunstenaars tijdens een Meet & Greet en zeg voorgoed vaarwel tegen die saaie witte muren in huis (óf op kantoor).

Nieuw bij De Kunstuitleen? KADE40 verwelkomt alle nieuwe leden met een speciale kennismakingsactie: word nu lid en betaal pas vanaf januari 2022!

Wanneer: zaterdag 6 november
Tijd: 13.00 tot 16.00 uur
Waar: KADE40

Aanmelden via: www.kade40.nl/dagvdkunstuitleen

Swap till you drop - Kledingruil
Op zaterdag 20 november organiseren KADE40 en Want oude liefde roest niet een kledingswap!
Niks geen Black Friday, waar iedereen het kopen-kopen-kopengedrag in grote ketens stimuleert en je naar huis gaat met het zoveelste zwarte vest (want het was zo goedkoop …).
Wij laten je graag zien dat tweedehands shoppen of winkelen bij lokale ondernemers net zo leuk is en ook nog eens goed voor het milieu (én je portemonnee).

Lekker duurzaam swappen
Kom lekker swappen tijdens Swap till you drop en ga naar huis met mooie items én een goed gevoel: op naar die duurzame garderobe.
Ben je van plan om in de herfstvakantie je garderobe eindelijk eens uit te pluizen? Heb je mooie items in de kast hangen die je eigenlijk nooit meer draagt en waar iemand anders vast heel blij mee is? Doe dan mee!


Benieuwd naar hoe de swap werkt? Je leest er alles over via deze link: www.kade40.nl/kledingruil.
FOTO Vlaardingen: Het Festival
Op zondag 14 november is het tijd voor het Fotofestival van FOTOVlaardingen! Een dag waarop we iedereen uitnodigen voor een duik in de wereld van de fotografie.
Er zijn workhops als [noem hier 2 of drie voorbeelden], een lezing, een prachtige tentoonstelling met alle inzendingen van de fotowedstrijd van FOTOvlaardingen én aan het eind van de middag is er de prijsuitreiking: wie heeft de mooiste plaat?
Deelname aan deze dag is gratis, wél is het nodig om van te voren jouw ticket(s) te bestellen. Dit kan via: 
Foto Vlaardingen – Ticketkantoor.

Barry Marré van KADE40 genomineerd: &Award Persoonsprijs 2021
De &Awards zetten jaarlijks een project én een professional in de schijnwerpers die met succes bijdragen aan meer diversiteit & inclusie in de organisatie, sector en/of de samenleving.
Onze Barry, manager onderwijs & vrije tijd, is genomineerd voor de &Award Persoonsprijs 2021, omdat hij het positieve verschil maakt op het gebied van diversiteit en inclusie in de culturele sector.
Zo organiseerde hij onder andere Schrijfdorst, het eerste inclusieve Schrijffestival van NL. Ook organiseert hij vanuit Vlaardingen Regenboogstad diverse activiteiten [noem voorbeeld(en)] en bewustwording voor de stad. Daarnaast coördineert hij voor KADE40 cultuureduactie met oog voor diversiteit en inclusiviteit op de scholen. Bovendien plant hij de dansvoorstelling Anders. Over seksuele diversiteit en jezelf zijn.
 
Dialoog
Door educatieve initiatieven, zoals het platform voor verhalen & verdieping over discriminatie Het Gesprek Online, focust Barry zich op het tegengaan van vooroordelen en discriminatie. De dialoog staat hierbij altijd centraal. Hij weet als geen ander uiteenlopende doelgroepen te betrekken en te bedienen met zijn projecten. De jury noemt hem een veelzijdige veeldoener.
 
Barry over zijn nominatie: "Hoe inclusiever de samenleving, hoe meer je het gevoel hebt dat je erbij hoort, dat je ertoe doet. Dat gevoel van erbij horen moet voor iedereen gelden en is volgens mij de basis van geluk".
De &Awards worden mogelijk gemaakt door de rijkscultuurfondsen en zijn op vrijdag 5 november aanstaande ook live te volgen via de website: 
Event en &Awards 2021 - Code Diversiteit & Inclusietijdens het online event Code Diversiteit & Inclusie.

 

Highlights Oktober

Kinderboekenfestijn
Urban Haring Run
Facebook
Twitter
Website
kade40_vld
Volg KADE40 op Social Media of stuur deze nieuwsbrief door naar vriend(in) 

   

Copyright © 2021 KADE40

Ons postadres is:
KADE40
Westhavenkade 40
Vlaardingen, Zuid-Holland 3131 AE
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek

afmelden | je abonnement bijwerken 
Email Marketing Powered by Mailchimp