Copy
KADE40 Update Mei
Bekijk de nieuwsbrief in je browser
Hoi <<Naam>>,


KADE40 heeft helaas haar deuren nog niet open kunnen zetten om alle creatieve Vlaardingers te ontvangen.
Aanvankelijk zag het er naar uit dat we vanaf 11 mei weer een langzame opstart zouden kunnen maken, maar dat is gezien de laatste berichten van de baan.
Uiteraard blijven we vooruit kijken en richten wij nu de blik op juni.
Voor eind mei zijn er een aantal versoepelingen aangekondigd voor de culturele sector met betrekking tot bezoek en wij hopen dat daar het volgen van kunsteducatie ook onder gaat vallen.

Voor nu blijft het afwachten. We zitten echter niet stil en we hopen dat jullie het ook merken in de stad. Naast mooie livestreams, online tentoonstellingen en onze campagne Stad Vol Liefde, komt er de komende maanden nog het een en ander aan. Of het pand nu gesloten is of niet.

KADE40 blijft positief en hoopt dat we in juni en juli deels open kunnen. De programmering zal dan POP UP zijn. Hou dus vooral onze social media kanalen in de gaten. Wie weet starten er nog creatieve en of ontspannende workshops, zijn we in staat kleine muzikale intermezzo’s te organiseren of kunt u gewoon gezellig binnen wandelen voor een kop koffie, een praatje, kunst kijken en kunst aankopen.


Veel leesplezier en hopelijk tot gauw!
Team KADE40

Facebook
Website
Instagram
HET NIEUWE SEIZOEN
Uiteraard kijkt iedereen net als voorgaande jaren al uit naar het nieuwe seizoen. Aan het eind van het cursusjaar was er een Open Huis voorafgaand aan de zomervakantie. Hierin was niet alleen al het moois te bewonderen en te beluisteren wat het jaar daarvoor gemaakt was, maar was er ook de gelegenheid om informatie te krijgen voor het nieuwe seizoen of om in te schrijven. Dat is nu lastig te organiseren.

Voor nu geldt dat we medio mei gaan starten met de docenten en verenigingen te benaderen om de contouren van het seizoen 2021-22 te schetsen. Dit alles uiteraard onder voorbehoud van de maatregelen. We gaan ervanuit dat we in september de deuren in ieder geval weer open kunnen zetten.
Informatie volgt zo snel mogelijk op de website (eind juni/begin juli). En mocht het mogelijk zijn dan kijkt KADE of er in juli nog een informatiemoment georganiseerd kan worden. Uiteraard kunt u altijd bellen voor vragen.

Op zaterdag 5 september staat er een feestelijke opening van het seizoen ingepland worden. Hoe dat er uit gaat zien is nog even afhankelijk van de stand van zaken.
Ook ons scholen programma staat in de startblokken om verspreid te worden. Er is hard gewerkt aan een mooi educatief aanbod voor zowel het primair als het voortgezet onderwijs.
Eind mei krijgen alle basis scholen bericht over het nieuwe seizoen en kunnen zich inschrijven.
De Kunstuitleen krijgt ook een nieuw jasje. Daar wordt momenteel binnen alle beperkingen hard aan gewerkt. Ook hiervoor geldt dat KADE40 hopelijk bij de start van het nieuwe seizoen dit kan presenteren 
TAKE AWAY KUNST 
Tot september gratis voor jongeren tussen de 8 en 26 jaar

Voor jongeren tussen de 8 en 26 jaar is het nog steeds mogelijk om kunst te lenen uit de voor hen samengestelde Jongerencollectie van de Kunstuitleen. 
De ruim 125 geselecteerde werken zijn te zien in de centrale hal van KADE40. Op afspraak kan er een werk worden uitgezocht. Ben of ken jij iemand die echte kunst in zijn/haar kamer wilt hebben? Maak dan een afspraak voor Take Away Kunst!


Afspraken maken? Stuur een mail naar: kunstuitleen@kade40.nl of bel naar 010-460 20 11 
Afspraken worden zolang het pand gesloten is ingepland op maandag t/m donderdag.

 
HET GESPREK ONLINE

Al eerder spraken we over Het Gesprek Online, een online platform voor verhalen en verdieping over discriminatie.
We brengen dit platform graag nogmaals onder de aandacht, omdat er in de afgelopen weken nieuwe persoonlijke verhalen zijn toegevoegd aan de website.
Bijvoorbeeld het verhaal van Ma'MaQueen (Dennis Bijleveld). Zangeres en songwriter Mingue sprak Ma'MaQueen over geluk, Drag Race Holland, acceptatie en het 'perfecte plaatje'.
Klik hier om alle verhalen te lezen en je te verdiepen!
FOTO VLAARDINGEN
Gek op fotograferen? Dan zit je het komende seizoen bij KADE40 goed! Dit jaar zal namelijk voor een groot deel in het teken staan van fotografie.  Er zullen diverse activiteiten, exposities en workshops worden georganiseerd waarin fotografie centraal staat. We zullen de komende periode meer delen op zowel onze website als op onze sociale kanalen.
Wil jij weten wat de KADE-Kijker is? Let dan vooral goed op onze volgende KADE40 Update!

 
TUINTJESMARKT VLAARDINGEN
Op zaterdag 3 juli organiseert Suzanne Stevense van "Want Oude Liefde Roest Niet" de allereerste Vlaardingse Tuintjesmarkt.
Een rommelmarkt op eigen grond, namelijk in je eigen voortuin. Er zal een route beschikbaar komen met deelnemende adressen. Ga aan de wandel en stippel een route uit langs Vlaardingse voortuinen.

Laat jouw dochter haar door haar zelfgemaakte sieraden verkopen, bak een cake of verkoop jouw uitgelezen boeken.
Doe jij mee met jouw tuin en of oprit? Meedoen is gratis.

Vul het formulier online in, en jouw adres komt op de plattegrond. Ook KADE40 heeft haar tuintje al gereserveerd!
Klik hier voor meer info én het aanmelden van jouw tuin!
DE MAAND JUNI
Voor de maand juni zijn er verschillende en wisselende kleine exposities in de maak. In de volgende KADE40 Update zal er meer bekend worden gemaakt over deze tentoonstellingen.

Wanneer de versoepelingen het toelaten om weer activiteiten in het pand te organiseren (denk hierbij aan workshops, optredens en in reallife te bezoeken exposities) zullen deze in de maanden juni en juli als POP-UP aanbod op de website en sociale kanalen worden uitgelicht.

 
KADE GESLOTEN
KADE40 blijft in ieder geval gesloten op de volgende data: 
5 mei - Bevrijdingsdag
13 t/m 16 mei Hemelvaartsweekend
24 mei - Pinkstermaandag
24 juli t/m 22 augustus - Zomervakantie
Facebook
Twitter
Website
kade40_vld
Volg KADE40 op Social Media of stuur deze nieuwsbrief door naar vriend(in) 

   

Copyright © 2021 KADE40

Ons postadres is:
KADE40
Westhavenkade 40
Vlaardingen, Zuid-Holland 3131 AE
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek

afmelden | je abonnement bijwerken 
Email Marketing Powered by Mailchimp