Copy
Bekijk de nieuwsbrief in je browser

Wat een jaar! 

Reflecterend op 2021 kunnen we niet anders dan dankbaar zijn. Dankbaar voor wat wel kan, dankbaar voor de docenten, cursisten, medewerkers en alle bezoekers die met hart en ziel kunst en cultuur door de aderen van Vlaardingen pompen. 

We lanceerden www.hetgesprek.online, platform voor verhalen en verdieping over racisme en discriminatie. We hingen tijdens de lockdown de Stad Vol Liefde in februari met hartstochtelijke woorden.

En we deden dit nog een keer in december met regenbogen, gemaakt door Vlaardingse jeugd, om www.vlaardingenregeboogstad.nl te lanceren. We kregen heel Vlaardingen aan het fotograferen met Foto Vlaardingen.
(foto: winnaar Fotowedstrijd Foto Vlaardingen Carlein de Beek)

We verbouwden de Kunstuitleen, namen 40 nieuwe werken in consignatie en konden direct 10 nieuwe leden verwelkomen. In ons pand bleef het ook dit jaar gelukkig - wanneer het kon - gezellig druk. Van taalles tot schilderles; van dansen tot fotografie; kunstenaars, docenten, liefhebbers en cursisten weten ons gelukkig nog steeds én steeds meer te vinden. Ook op school hebben de kinderen weer genoten van theater, dans, muziek, fotografie, beeldende vorming, en dit jaar ook voor het eerst van mediakunst. Om kinderen van jongs af aan mediawijs en zelfbewust te maken. 
(foto's: Dag van de Kunstuitleen )

Op naar 2022, we zitten bij KADE40 nooit stil. Er komen mooie nieuwe projecten aan die we graag met jullie samen delen. Denk aan een mooi nieuw maatschappelijk project: “Geheimen van Vlaardingen”. In al onze ruimtes vind je voortaan nog meer verrassende/ambachtelijke/nieuwe culturele aanbieders en op school en in de wijken kom je ons nóg vaker tegen. 

Blijf gezond, fijne feestdagen! 

KADE40 

 

Facebook
Twitter
Website
kade40_vld
Volg KADE40 op Social Media of stuur deze nieuwsbrief door naar vriend(in) 

   

Copyright © 2021 KADE40

Ons postadres is:
KADE40
Westhavenkade 40
Vlaardingen, Zuid-Holland 3131 AE
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek

afmelden | je abonnement bijwerken 
Email Marketing Powered by Mailchimp