Copy
KADE40 interne Update Januari
Bekijk de nieuwsbrief in je browser
Vacature: Freelance docent Mediakunst
Ga jij helemaal aan op het combineren van kunst & techniek? En wil je jouw enthousiasme overdragen aan leerlingen? Dan zoeken wij jou!

Voor ons structurele kunsteduactie programma op de Vlaardingse basisscholen, “Vlaardingse Schatten” zijn wij opzoek naar een nieuwe kanjer van een vakdocent. Je krijgt de leerlijn mediakunst, groepen 5 t/8 en de losse workshops Mediawijsheid in je pakket. Wij bedienen gemiddeld zo’n 20 basisscholen. Ook gaan we je inzetten voor projecten in het VO én in de vrije tijd, kortom we gaan veel samenwerken. De lessen zijn ontwikkeld maar er is veel ruimte voor eigen initiatief. We bieden en vragen veel zelfstandigheid en je bent in het bezit van een verklaring van goed gedrag (VOG).

Meer informatie over vergoeding, de lessen, uren etc vertellen we je graag.
Mail naar Barry Marré
 manager onderwijs & vrije tijd barrymarre@kade40.nl
Project “Ouderen maken kunst in Vlaardingen” groot succes!
Een kijkje bij Dagopvang Sewa, deelnemers Buddy2Care werken aan een expositie bij KADE40.

In Vlaardingen en omstreken wonen veel zelfstandig wonende eouderen waarvan velen niet vaak meer buiten hun wijk komen. Bijvoorbeeld doordat hun fysieke toestand dit niet meer toelaat, naasten zijn weggevallen of zij zich onzeker voelen. Stichting Culturall en KADE40 zetten zich in om deze ouderen samen te brengen door middel van kunstbeoefening. KADE40 is er voor iedereen, ook voor de mensen die hun pand niet kunnen bereiken. Daarom ontwikkelt en ondersteunt KADE40 activiteiten in de wijken om zoveel mogelijk mensen van kunst en cultuur te laten genieten. 
Onder begeleiding van een kunstenaar werken de ouderen aan het (her)ontdekken van hun talenten én is het uiteraard onderling ook onwijs gezellig tijdens de activiteiten! De uiteindelijke werken zullen tentoon worden gesteld in KADE40! ❤️

Meer informatie over dit project kan je lezen op: www.kade40.nl/ouderenmakenkunst

Dit mooie project wordt mogelijk gemaakt door steun van Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.
Gezocht: KADE40 Vlogger
Je leest het goed! Geen logger 😉 maar iemand die het leuk vind om te vloggen voor KADE40! Voor een leuk project zijn wij op zoek naar iemand die op korte termijn tijd heeft een filmpje op te nemen in Vlaardingen. Ben of ken jij iemand voor wie deze titel op het lijf geschreven is? Stuur ons een mail via: ediekoetsenruijter@kade40.nl
P.S. Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit Vlaardingen!

Vlaardingen zoekt monument 'Slag bij Vlaardingen'
Ontwerp jij hét nieuwe herinneringsmonument?

Vlaardingen krijgt een monument om bewoners en bezoekers te herinneren aan de Slag bij Vlaardingen die in 1018 plaatsvond. Hoe dat monument er ongeveer uit komt te zien is te zien in Osman zijn ontwerp! Osman is een 12-jarige scholier van basisschool De Ark en hij maakte het winnend ontwerp voor het monument 'Slag bij Vlaardingen'. Een jury koos zijn ontwerp uit 75 uitzendingen van Vlaardingse scholieren. In een vervolgwedstrijd kunnen Vlaardingse kunstenaars Osmans’ inspirerende voorzet uitwerken tot het uiteindelijke monument. De Gemeente Vlaardingen en KADE40 doen een oproep aan alle Vlaardingers: Ontwerp jij het nieuwe herinneringsmonument? 


Meer weten over deze wedstrijd of meedoen? Neem een kijkje op: www.kade40.nl/monument

 

Facebook
Twitter
Website
kade40_vld
Volg KADE40 op Social Media of stuur deze nieuwsbrief door naar vriend(in) 

   

Copyright © 2022 KADE40

Ons postadres is:
KADE40
Westhavenkade 40
Vlaardingen, Zuid-Holland 3131 AE
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek

afmelden | je abonnement bijwerken 
Email Marketing Powered by Mailchimp