Copy
Bekijk de nieuwsbrief in je browser
Cursistenfeest 11 juni - Expo - Workshops - Inschrijven nieuw seizoen

Een dag waarop cursisten hun gemaakte werk tentoonstellen, je sfeer kan komen proeven tijdens een van de workshops/demo's en kennis kan maken met de docenten én het pand.
Natuurlijk is het mogelijk om je op deze dag in te schrijven voor het nieuwe cursusseizoen dat na de zomer van start gaat!

Ben je erbij zaterdag 11 juni tussen 10.00u en 14.00u?
De komende dagen zullen we meer delen over het programma via onze socials en in het Facebook event:
Cursistenfeest KADE40 - Kunst voor iedereen! | Facebook 
Zet jezelf op aanwezig in het Facebook event en blijf op de hoogte!
Podcasts Het Gesprek Online nu te beluisteren op Spotify
Wat zijn we trots op deze meiden! De eerste podcasts van het Gesprek Online waarin 6 leerlingen van het Geuzencollege met Wethouder Jackie Silos en theatermaakster Nassima Elidrissi in gesprek gaan over racisme, discriminatie en slutshaming zijn vanaf nu te beluisteren op Spotify via: https://open.spotify.com/show/2xJ4miDPuCWOWyjYKIqKBp... en via onderstaande webplayers!
Spotify
Spotify
CKV dag Lentiz College Maassluis

Op 9 mei volgden 140 leerlingen van het Lentiz College Maassluis 10 verschillende workshops in ons pand tijdens een geslaagde CKV dag!
Exposities:
Eindexamenexpositie Groen van Prinstererlyceum
De afgelopen weken exposeerden de eindexamen leerlingen van het Groen van Prinstererlyceum in onze centrale hal. Het eindexamenwerk vormde een prachtige en diverse tentoonstelling met een feestelijke opening. De expositie was een maand te bewonderen. Er kwamen diverse klassen langs om te expositie te bekijken en hier opdrachten bij te maken. 


 
Cursistenexpo
Ook dit seizoen is er weer ontzettend veel prachtig werk gemaakt door cursisten tijdens de lessen/werkplaatsen. Tijdens het cursistenfeest op 11 juni zal dit prachtige werk te zien zijn in de cursistenexpositie in de centrale hal. Een expositie vol met prachtig werk, waar wij net als de kunstenaars en hun docenten ontzettend trots op zijn! De cursistententoonstelling is te bezoeken tot 23 juni. Met o.a. het werk van cursisten van Liesbeth de Kruijf, Beaty Czeto, Michell Wiegers, Davina Rijsdijk, Atelier Femm en Lia Schäfer.

Cursistenexpositie Opening 11 juni t/m 23 juni
Vacature Huismeester KADE40 (M/V/X) 16u
Kom jij binnenkort ons team versterken?

Het delen van dit bericht in jouw netwerk wordt enorm gewaardeerd!
Meer informatie over deze vacature!
Expositie: Kunst uit de buurt

Op zaterdag 25 juni (tijdens het Haring en Bierfeest 😉) openen we de laatste expositie van dit seizoen: Kunst uit de buurt!  In Vlaardingen en omstreken wonen veel zelfstandig wonende ouderen waarvan velen niet vaak meer buiten hun wijk komen. Bijvoorbeeld doordat hun fysieke toestand dit niet meer toelaat, naasten zijn weggevallen of zij zich onzeker voelen. Stichting Culturall en KADE40 zetten zich in om deze ouderen samen te brengen door middel van kunstbeoefening.

Onder begeleiding van een kunstenaar werken de ouderen aan het (her)ontdekken van hun talenten én is het uiteraard onderling ook onwijs gezellig tijdens de activiteiten! De expositie bestaat uit de gemaakte werken tijdens dit project vanuit verschillende wijken in Vlaardingen: Kunst uit de buurt.

Opening: 25 juni
Exacte tijdstip en meer informatie over de opening volgt.


 
KADE40 gesloten:
6 juni i.v.m. Pinksteren
10 juli t/m 21 augustus i.v.m. zomersluiting

 
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Instagram
Twitter
Website
Email
LinkedIn
Volg KADE40 op Social Media of stuur deze nieuwsbrief door naar vriend(in) 

   

Copyright © 2022 KADE40

Ons postadres is:
KADE40
Westhavenkade 40
Vlaardingen, Zuid-Holland 3131 AE
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek

afmelden | je abonnement bijwerken 
Email Marketing Powered by Mailchimp