Copy
www.dacianasarbu.ro
View this email in your browser
TVA redus pentru produsele bio, un proiect realizabil!

"La anul as vrea sa vedem TVA redus la produsele bio, incepand cu 1 ianuarie. E un pas important si pentru consumatori si pentru producatori.
Ar fi o gura de oxigen intr-un moment in care lucrurile merg bine, in care e nevoie de sustinere si pentru noi toti ar fi minunat sa avem aceasta masura pusa in aplicare, asa cum s-a intamplat si cu TVA la paine si inteleg ca se va intampla si cu cel la legume si fructe. Oamenii sunt dornici si deschisi sa dezvolte acest domeniu. Cred ca trendul este inspre produse mai sanatoase si inspre un mediu mai sanatos". DETALII despre eveniment si declaratii integrale
 AICI.

Legume bio romanesti in supermarketuri - la initiativa Dacianei Sarbu
In urma proiectului initiat de eurodeputata Daciana Sarbu, asociatia producatorilor bio din Romania si ambasada Frantei, o mare retea de supermarketuri comercializeaza, incepand din luna aprilie, legume bio romanesti in magazinele sale din Bucuresti, urmand ca ulterior acestea sa poata fi gasite si in magazinele din tara. Detalii AICI si AICI.
"Cu totii trebuie sa ne luptam pentru interesele tarii noastre, sa fim mandri ca suntem romani"
Lectia de nutritie
De Ziua Mondiala a Sanatatii, Daciana a vorbit despre hrana sanatoasa si a gatit alaturi de cei mici, la Gradinita Casuta Piticilor din Bucuresti.
FOTOGRAFII & DETALII AICI
"Este necesara limitarea folosirii antibioticelor"
Daciana sustine campania 2% "Salvati Copiii"
Nevoia de infrastructura ecologica in UE
Jurnal de campanie
Lansarea candidatilor PSD-UNPR-PC, dezbatere despre agricultura, intalnire la Pitesti (click pe fotografii pentru detalii)
Facebook
Facebook
dacianasarbu.ro
dacianasarbu.ro
Twitter
Twitter
comunicare@dacianasarbu.ro
comunicare@dacianasarbu.ro
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Share
Tweet
Forward to Friend


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp