Copy
www.dacianasarbu.ro
View this email in your browser
Veniti la vot pe 25 mai, pentru o Romanie puternica in Europa!

Nu exista o misiune mai importanta pentru un eurodeputat decat sa-si sprijine tara sa se dezvolte, sa devina mai cunoscuta si mai apreciata in Europa.  A venit vremea sa nu mai acceptam sa fim numiti codasii Europei, pentru ca nu suntem! E cu atat mai dureros cand compatrioti de-ai nostri ne numesc in continuare asa.
Putem sa fim mandri de ceea ce suntem, de ce am realizat ca tara, de oamenii nostri valorosi, de copiii nostri talentati. (Mesajul integral
 AICI)

NE OPUNEM VIZIUNII LUI SARKOZY - VREM O EUROPA COEZIVA SI UNITA! 
Delegatia eurodeputatilor PSD respinge ferm declaratiile si intentiile lui Nicolas Sarkozy – de altfel un prieten vechi al presedintelui Traian Basescu din grupul popularilor europeni – potrivit carora ar trebui sa „incetam sa mai credem in mitul egalitatii in drepturi si responsabilitati dintre statele membre ale UE” si sa renuntam la Schengen in favoarea unei noi politici mai stricte in privinta liberei circulatii. Comunicatul integral poate fi citit AICI
"De fiecare data cand sarbatorim Uniunea Europeana, merita sa ne amintim cat de mult contribuim si noi la frumusetea si identitatea acesteia. 
Un gand special in aceasta zi de sarbatoare catre agricultorii nostri, care merita si vor avea mai mult sprijin in UE, mai multe fonduri prin Politica Agricola Comuna, mai multe sanse sa patrunda pe o piata agricola unde Romania merita sa fie un reper si un lider".
Extremisti precum liderul UKIP, Nigel Farage, continua sa-i catalogheze pe romani drept indezirabili. Noi ne-am luptat constant cu el si i-am atras atentia ca minciunile si insultele sale nu pot ramane nepedepsite. Daca cetatenii britanici nu-l pedepsesc prin vot, o vom face noi, social-democratii, in prima sesiune a viitorului Parlament European, cand vom cere sanctionarea sa severa de catre conducerea acestui for.
TSD Rulz!
"Datoria noastra, a celor de aici, de pe scena, este sa va cream oportunitati, sa va sustinem. Datoria voastra este sa mergeti sa vorbiti cu tinerii, sa le spuneti ca, daca vor sa conteze, trebuie sa voteze!"
De Ziua Muncii!

 
Discutie despre importanta sustenabilitatii
Despre sanatatea copiilor, ca investitie in viitor
Produsele bio romanesti - pe masa europenilor
Jurnal de campanie
(click pe fotografii pentru detalii)
Facebook
Facebook
dacianasarbu.ro
dacianasarbu.ro
Twitter
Twitter
comunicare@dacianasarbu.ro
comunicare@dacianasarbu.ro
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Share
Tweet
Forward to Friend


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp