Copy
www.dacianasarbu.ro
View this email in your browser

Noua politica agricola a UE - sanse in plus pentru fermierii romani

Reforma Politicii Agricole Comune inseamna un pas inainte catre reducerea inegalitatilor intre statele membre. Aceasta tendinta trebuie accentuata in perioada care urmeaza, pana cand producatorii romani nu vor mai fi dezavantajati in competitia cu fermieri din statele membre puternice precum Germania sau Franta”, considera Daciana Sarbu. “Proiectul la care s-a ajuns in urma implicarii Parlamentului European inseamna o politica agricola mai atenta fata de mediu, mai favorabila fermelor mici si celor bio, dar in primul rand una care va ajuta la estomparea treptata a decalajelor de dezvoltare dintre regiunile agricole ale Uniunii Europene, dar si din interiorul statelor membre”, subliniaza eurodeputata PSD. Mai multe detalii aici.
Facebook
Facebook
dacianasarbu.ro
dacianasarbu.ro
Twitter
Twitter
comunicare@dacianasarbu.ro
comunicare@dacianasarbu.ro
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Preventia cancerului trebuie sa devina prioritate pentru UE 
Daciana Sarbu a gazduit pe 24 septembrie la Bruxelles evenimentul prin care organizatiile pacientilor si medicilor au incercat sa atraga atentia cu privire la pericolele unei maladii cumplite – cancerul in zona capului si gatuluiConferinta a marcat implicarea Parlamentului European in eforturile de preventie prin informare si constientizare publica a acestei boli, precum si de crestere a calitatii ingrijirii medicale a bolnavilor. Aflati mai multe detalii aici.
"Sa nu ne fie teama sa ne promovam tara"
Daciana Sarbu a organizat vizita in Bucovina a mai multor diplomati acreditati la Bucuresti (femei ambasador si sotii ale unor ambasadori), care au putut descoperi astfel  traditiile si farmecul unei regiuni exceptionale. Detalii & foto aici
Produse bio romanesti - din septembrie in supermarketuri, cu sprijinul Dacianei
Excesul de biocarburanti poate duce la cresterea preturilor la alimente
Sclavia "junk food". Copiii - exploatati prin publicitate de industria alimentara?
Reglementarea si preventia – arme impotriva obezitatii
Institutiile UE trebuie sa acorde o atentie speciala obezitatii in randul copiilor; alaturi de educatia pentru preventie, instrumentul primordial care poate fi folosit de aceste institutii este reglementarea mult mai stricta si mai ferma, inclusiv in domeniul promovarii alimentelor nesanatoase in randul copiilor, crede Daciana Sarbu. Mai multe detalii aici.
Share
Tweet
Forward to Friend


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp