Copy
www.dacianasarbu.ro
View this email in your browser
In sprijinul bolnavilor de cancer
Eurodeputata PSD Daciana Sarbu, membra in Comisia de Sanatate a Parlamentului European, a gazduit la Strasbourg lansarea primei Carte Europene a Drepturilor Bolnavilor de Cancer, la realizarea careia au participat cele mai importante organizatii ale pacientilor si comunitatii medicale. 

Evenimentul a avut loc chiar de Ziua Mondiala de lupta impotriva Cancerului – marcata in fiecare an pe 4 februarie. Daciana Sarbu si-a manifestat astfel sustinerea pentru mesajul transmis de aceasta Carta – autoritatile europene trebuie sa-si asume ca prioritate reducerea inegalitatilor in materie de sanatate intre statele membre, un obstacol important cu care au de luptat cei care sufera de cancer.  DETALII  despre Carta, eveniment si fotografii - AICI.

Cu prilejul Zilei Mondiale de lupta impotriva Cancerului, Daciana Sarbu a scris un editorial pentru The Parliament Magazine (publicatie ce apare la Bruxelles), care poate fi citit AICI
Mesajul Coalitiei Europene a Bolnavilor de Cancer:
"Ne exprimam cea mai profunda apreciere pentru eurodeputata romanca Daciana Sarbu, fiindca sprijina cauza noastra".
La targul BioFach, alaturi de producatorii bio din Romania
Daciana Sarbu s-a aflat si in acest an la Nurnberg, la cel mai mare targ de produse bio din lume, pentru a sustine producatorii romani: "Anul acesta avem 40 de producatori care expun, un stand frumos, cu producatori care se prezinta la nivel mondial foarte bine". Detalii AICI
Raportul de activitate al eurodeputatei Daciana Sarbu poate fi consultat AICI
"Relaunching Europe",  la Bucuresti
Programul de sanatate UE: focus pe preventie
Legislatia a ajutat la reducerea emisiilor de CO2 dupa 2009
"In cadrul plenarei de la Strasbourg, avem ocazia sa votam noul Program de Sanatate al Uniunii Europene pentru perioada 2014 – 2020, recent convenit cu Consiliul"
Facebook
Facebook
dacianasarbu.ro
dacianasarbu.ro
Twitter
Twitter
comunicare@dacianasarbu.ro
comunicare@dacianasarbu.ro
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Share
Tweet
Forward to Friend


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp