Copy
www.dacianasarbu.ro
View this email in your browser
Apel pentru meniuri sanatoase in gradinite
Asociatia Scoala pentru Sanatate, infiintata de Daciana Sarbu, a propus crearea unui Grup de Lucru privind Alimentatia din Gradinite, pentru imbunatatirea rapida a calitatii hranei oferite prescolarilor, constituit din reprezentanti ai guvernului si ai societatii civile. Daciana Sarbu: "Este necesar un efort institutional, coordonat, care sa cuprinda si revizuirea legislatiei pentru eliminarea tuturor slabiciunilor evidentiate in aplicarea sa din ultimii ani". Detalii despre propunerile concrete ale Asociatiei aici.
Facebook
Facebook
dacianasarbu.ro
dacianasarbu.ro
Twitter
Twitter
comunicare@dacianasarbu.ro
comunicare@dacianasarbu.ro
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Daciana Sarbu catre presa si politicienii britanici:
Respectati-i pe romani si incetati atacurile!
Daciana Sarbu a publicat un articol in The Parliament magazine (revista aparuta la Bruxelles, care prezinta activitatea Parlamentului European), in care atrage atentia ca reactia excesiva a unor politicieni si publicatii din Marea Britanie fata de ridicarea restrictiilor pentru muncitorii romani este incorecta, periculoasa si nejustificata, incurajand doar cresterea partidelor extremiste.Textul integral poate fi citit aici.
In plus, intreaga delegatie a eurodeputatilor PSD i-a scris premierului David Cameron, cerandu-i sa refuze cererile „contrare prevederilor Uniunii Europene” ale unui grup de parlamentari britanici conservatori legate de prelungirea restrictiilor pe piata muncii pentru romani si bulgari:
"Este si datoria dumneavoastra, in calitate de Prim-ministru al Marii Britanii, sa refuzati cererile total deplasate si contrare prevederilor Uniunii Europene si sa respectati tratatul semnat inclusiv de tara dumneavoastra. In caz contrar, riscam sa cadem intr-o spirala a conflictului si a neincrederii intre statele UE, care nu poate decat sa incurajeze dezbinarea familiei europene". Mai multe detalii aici.
"Sper sa ajungem la scaderea TVA la produsele bio ca sa incurajam alimentatia sanatoasa si sa le scadem pretul"
"Pentru prima data, PAC devine mai justa, mai verde si centrata pe schimbul de generatii in agricultura"
"Cerem Consiliului sa recunoasca hepatita B si C ca prioritate urgenta de sanatate publica si sa propuna actiuni concrete"
La Atelierul de Agricultura si Consiliul National al PSD
Share
Tweet
Forward to Friend


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp