Copy
www.dacianasarbu.ro
View this email in your browser
Daciana - prezenta online si pe retelele sociale

A fost unul dintre primii politicieni romani cu blog si ramane una din prezentele cele mai active pe Facebook. Insa Daciana Sarbu comunica si descrie noutati din activitatea sa si pe alte retele sociale, cu diverse specificuri. Fie ca e vorba de Twitter sau retele foarte specializate precum Pinterest (colectie de fotografii) ori ISSUU (biblioteca de materiale in format PDF), Daciana isi propune sa comunice cat mai direct si mai transparent despre ceea ce face la Bruxelles sau in tara, dar si sa asculte si sa dialogheze cu cei interesati de actiunile sale. CLICK pe link-urile de mai jos pentru a vedea ce impartaseste cu fanii sai si intra in legatura cu ea!

Facebook
Facebook
dacianasarbu.ro
dacianasarbu.ro
Twitter
Twitter
comunicare@dacianasarbu.ro
comunicare@dacianasarbu.ro
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Imagini si momente speciale, pe Instagram!
Incepand din aceasta vara, Daciana Sarbu este prezenta si pe reteaua Instagram, dedicata instantaneelor fotografice. Deja a strans pe pagina sa o serie de imagini personale, care o surprind alaturi de familie, dar si in actiunile sale de promovare a Romaniei. De altfel, una dintre intentiile care au determinat-o sa-si creeze un cont de Instagram este aceea de a impartasi impresiile sale despre locurile frumoase din Romania pe care are ocazia sa le vada. Presa a remarcat deja pagina, subliniind ca "europarlamentarul si-a facut un obiectiv din a promova Romania inclusiv prin intermediul retelelor sociale". Descopera pagina de INSTAGRAM AICI.
Prioritati pe agenda Parlamentului European: urmeaza o toamna incarcata!

Schimbarile climatice, securitatea externa, precum si noua Comisie Europeana condusa de Jean-Claude Juncker sunt printre subiectele fierbinti aflate pe agenda Parlamentului European incepand cu luna septembrie.
 
In plus, vor urma dezbateri importante despre buget, cresterea economica "verde", securitatea energetica si migratie. Detalii
 AICI
De Sf. Maria, la Putna, Cacica si Nicula
Vizita in Botosani
Share
Tweet
Forward to Friend


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp