Copy
www.dacianasarbu.ro
View this email in your browser
Ghid practic de nutritie, lansat de Asociatia fondata de Daciana
Asociatia Scoala pentru Sanatate, infiintata de Daciana Sarbu, a lansat ghidul practic de nutritie „La gradinita si acasa, numai hrana sanatoasa!”. Acesta a fost creat  ca sprijin pentru parinti si educatori si va fi daruit de Asociatie gradinitelor cu care se stabilesc colaborari. Mai multe detalii despre ghid si despre lansarea sa  AICI.
Ghidul a fost creat ca o sursa de informatie si de inspiratie pentru parinti, educatori si copii, continand sfaturi practice, retete, poezii si exemple de activitati simple prin care copiii pot fi familiarizati cu hrana sanatoasa.
In cele 80 de pagini ale ghidului, cei interesati pot descoperi retete sanatoase pentru copii, poezii avand ca tema alimentele sanatoase si „meniuri in versuri”, detalii despre deprinderile sanatoase ale copilului care pot fi create in familie, dar si un top al greselilor pe care parintii trebuie sa le evite in legatura cu alimentatia copilului. Alte informatii
AICI
La evenimentul de lansare au participat Daciana Sarbu, Cornelia Marin (nutritionist) si Lucia Muntean (educatoare si autoare de carte pentru copii), care au colaborat la realizarea ghidului practic de nutritie.
Atelierul de Gatit
"Hrana desteapta pentru copii sanatosi"
Lansarea ghidului practic de nutritie a fost urmata de un Atelier de Gatit, in cadrul caruia copiii invitati au invatat cum se prepara turta dulce sanatoasa si cum se picteaza aceasta folosind coloranti 100% naturali.
Facebook
Facebook
dacianasarbu.ro
dacianasarbu.ro
Twitter
Twitter
comunicare@dacianasarbu.ro
comunicare@dacianasarbu.ro
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Traditii romanesti de Craciun
"Le-am invitat din nou pe doamnele ambasador sa descopere frumusetea Romaniei, de aceasta data prin intermediul traditiilor de Craciun. Au facut cunostinta cu vesmintele populare si colindele stravechi, dar si cu sarmalele si cozonacul. Un grup minunat de colindatori din Bucovina le-a incantat atat de mult, incat s-au prins si in hora. Avem cu ce ne mandri si merita sa ne facem cunoscuti cu fiecare prilej." DETALII SI FOTOGRAFII AICI
”Copiii ne-au făcut sa ne simtim minunat si faptul ca le-am oferit o bucurie inseamna cu atat mai mult”
Lansarea campaniei sociale a PSD "Te iubeste mama", alaturi de PSD Prahova si PSD Diaspora
"Conditiile meteo extreme vor provoca situatii devastatoare,  e important sa fim pregatiti"
Daciana Sarbu le-a cerut britanicilor sa inceteze atacurile la adresa romanilor
Articolul publicat de Daciana Sarbu in The Parliament magazine (revista aparuta la Bruxelles, care prezinta activitatea Parlamentului European) a fost preluat in editia print a publicatiei. Eurodeputata atrage atentia ca reactia excesiva a unor politicieni si publicatii din Marea Britanie fata de ridicarea restrictiilor pentru muncitorii romani este incorecta, periculoasa si nejustificata, incurajand doar cresterea partidelor extremiste.Textul integral poate fi citit aici.
Share
Tweet
Forward to Friend


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp