Copy
Dicte, de nieuwsbrief van Viadicte!
View this email in your browser
Nieuwe naam en jas
Informatievoorziening in een nieuw jasje en met een nieuwe naam. Het werd tijd voor een frissere look voor de nieuwsbrief van Viadicte, nu Dicte geheten. Via dit medium voorziet Viadicte u van de laatste informatie en actualiteiten. 
Nieuws

Diner parlant: netwerken

Op 6 april a.s. organiseert Viadicte een zogenoemd diner parlant. Na een presentatie door Esther Verboon over haar promotieonderzoek: De cliënt in beeld: loyaliteit van het MKB jegenes de advocatuur, kunt u onder het genot van een diner bijpraten met collega's uit het werkveld. Aanmelden?
Geschillenbeslechtingsdelta WODC uit
In 2004 en 2010 zijn de eerste twee Geschilbeslechtingsdelta-onderzoeken verschenen. Daarin werden de civiel- en bestuursrechtelijke problemen van Nederlandse burgers beschreven, de aanpak die zij volgden om de problemen op te lossen en de resultaten die zij behaalden. Inmiddels is het weer ruim vijf jaar verder. In die tijd hebben maatschappelijke ontwikkelingen en wijzigingen in het rechtsbestel mogelijk geleid tot veranderingen in het patroon van het ontstaan en de afdoening van (potentieel) juridische problemen van burgers. 
Het onderzoek geeft inzicht in bepaalde aspecten van die toegankelijkheid en kwaliteit van het rechtsbestel. Doordat de studie nu voor de derde keer heeft plaatsgevonden, wordt het langzamerhand ook mogelijk eventuele veranderingen over de jaren waar te nemen. Lees verder...
Copyright © 2016 Stichting Viadicte, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp