Copy
GBC-nyheter, vårens grupper!
Ser det inte klokt ut? Öppna mejlet i din webbläsare.

Välkommen till vårens träningar!


Nu är vårens träningsgrupper klara, alla utom Juniorgrupperna (Juniorträning, Extraträning Junior och Volleybompa) som kommer nästa vecka! Håll utkik på hemsidan.

Att skapa grupperna är som vanligt ingen dans på rosor, även om det är ett snäpp enklare nu när vi tack vare medlemmen John Hultgrens databas får fram väldigt mycket information om alla spelare utan att söka upp alla en och en. Vi har som vanligt slitit hårt för att få så jämna grupper som möjligt utifrån den informationen vi har och vi ber er därför respektera de grupper vi har satt ihop. Alla kan inte bli 100% nöjda i en grupputtagning och när terminen drar igång är det därför upp till tränarna i samråd med Martin Appelgren (vår huvudtränare) att försöka justera grupperna i de fall någon absolut inte platsar i en grupp (både uppåt och nedåt). Martin kommer att finnas tillgänglig de flesta torsdagskvällar för att hjälpa våra tränare och finnas på plats för frågor. Du når honom även på mejladressen huvudtranare@gbcbeach.com.

Träningar
Du hittar träningsgrupperna under ”Grupper Dam” och ”Grupper Herr” via länkarna nedan.

Elit
Utmanargrupp
Torsdagsträning
Lördagsträning
Nybörjarträning

Juniorgrupperna är inte riktigt klara, men de kommer i början av nästa vecka. Håll utkik på hemsidan då! Här är länkarna:

Juniorträning
Extraträning Junior Lördag
Volleybompa

Seriespel
Tiderna är nu uppdaterade och du hittar dem under "Upplägg" via länken nedan. Seriespelsgrupperna hittar du fortfarande under nyheten om seriespelet, tabellerna kommer upp nästa vecka. 

Tider Seriespel
Seriespelsgrupper Dam/Herr

Det fullständiga schemat över alla träningar med tränare kommer att dyka upp på hemsidan så snart det är klart. Detta schema kommer du också att hitta på tavlan i klubbhallen Ipanema från och med första träningen på måndag 9/1, så att du enkelt ska kunna hitta till rätt bana på plats.

   


Detta gäller för våren


Här nedan kommer lite information kring våren som är viktig att läsa igenom.
 
Träningsuppehåll
Terminen startar måndag 9/1 och håller på till och med söndag 11/6. I vår kommer vi att ha träningsuppehåll följande datum:

* Tisdag 13/4 - Onsdag 19/4 - P.g.a. Easter Cup
* Måndag 1/5 - Söndag 7/5 - P.g.a. Träningsläger

* Torsdag 25/5 - P.g.a. Klubbmästerskapen (KM)

OBS! Precis som du har läst i träningsreglerna vill vi att du ska notera att träningar/serietillfällen kan komma att flyttas enstaka gånger om det skulle komma in en bokning av ett riktigt stort arrangemang. Mer information kommer givetvis om det skulle bli aktuellt.

Bollar, material och banvård
För allas bästa måste vi ta ett gemensamt ansvar för våra bollar och vårt material.

Inför hösten införde vi ett nytt bollsystem som innebär 10 bollar per bana, där varje boll är märkt med nummer och bana samt har en egen bollkorg där bollarna ska samlas. Syftet med detta system är att alla träningsgrupper ska ha en full uppsättning med bollar inför varje träning. Det är därför viktigt att vi sköter detta system ordentligt till våren eftersom det inte riktigt har funkat under hösten. Alla, både spelare och tränare, måste ta sitt ansvar i detta om vi ska kunna ha kvar denna höga kvalitet och antal bollar i hallen. Om det inte sköts kommer vi inte att kunna fylla på med nya bollar i hallen.

Precis som tidigare ska ni samla ihop bollarna och kratta banan de sista minuterna på träningspasset. Ni ska dessutom ställa tillbaka pallar, mätstickor och annat under trappan i Ipanema. 

Utbildningar
Vi kommer som vanligt att ha tränarutbildningar under hösten.
Steg 1: 4/2 - Anmälan här
Steg 2: 18-19/2 - Anmälan här

Information kommer inom kort på hemsidan, men du kan redan nu anmäla dig via länkarna ovan.

Detta händer under våren
Våren är som vanligt fullspäckad med aktiviteter utöver träningarna, även om det inte är så mycket spikat ännu. Först ut är som vanligt Trettondagsturneringen 6-8 januari, missa inte detta! Anmälan är öppen, läs mer här.

Vi kör på med Finalmatch + After Beach under våren, datumen är: 10/2, 17/3, 28/4 och 9/11.

För att bäst hålla koll på vad som händer, klicka dig in på Kalendern!

Hoppas nu att Du får en go vårtermin med GBC. Nu fortsätter vi att bygga #gbcfamiljen!


/GBC
Copyright © 2016 Göteborg Beachvolley Club, All rights reserved.


    

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp