De yieha! nieuwsbrief houdt je op de hoogte van het laatste yieha! nieuws en de volgende activiteiten.
Nu de nieuwjaarsdrukte voorbij is en het winterweer gepasseerd, is het tijd om er opnieuw in te vliegen!
16 feb
Kristallijn, Gent
IJshockey
Op zondag 16 februari halen we het competitiebeest in onszelf naar boven voor een sessie fun hockey! Goed kunnen schaatsen is geen vereiste wat uiteraard FUN garandeert! 
16 - 30 jaar
22 feb
Gent
Dolfijn februari
Samen met zijn vrienden laat Nemo ons alle hoeken van de zee zien. Zorg dat jullie goed uitgeslapen zijn!
6 - 15 jaar
3 maa - 7 maa
Gent
Yiehavatar
Kom jij Avatar Aang helpen om de vier elementen in evenwicht te brengen? 

Dit krokusatelier wordt georganiseerd in samenwerking met Free-Time. Er wordt opvang voorzien van 7u45 tot en met 18 uur.
6 - 13 jaar
8 maa
Aalst
Klimclusief part II
We gaan samen muurklimmen in de klimzaal van Gent. Ook voor wie niet graag op grote hoogtes vertoeft is er iets voorzien. Na het klimmen verzamelen we op het secretariaat voor een filmpje en een lekker avondmaal.

OPGELET: inschrijven voor 22 februari!
14 - 17 jaar
Music for life, koekjesactie en kerstfeestje waren een succes!
De acties tijdens het najaar van 2013 waren een succes! Alle koekjespakketten raakten verkocht en dit leverde ons meer dan 700 euro op. Voor Music for Life haalde Jolien met haar actie 'Blind voor inclusie' maar liefst 1 200 euro op en ook op het kerstfeestje werden vele gulle giften gedaan voor de schilderijen van de kinderen en de kunsten van de moni's. 

Daarnaast haalde Jolien met haar actie ook de nationale pers. Zo kon je haar zien of horen op één en StuBru. Op de website van de actie kan je het filmpje van StuBru zien waarin ze samen met Kirsten Lemaire een uitstap naar de winkel maakt.
Stereotiep: geen mission impossible!
Op het secretariaat wordt volop gewerkt aan de nieuwe vorming 'Stereotiep'. In deze vorming doen mensen met een beperking zelf hun verhaal, en leggen ze uit dat stereotypes nergens voor nodig zijn. 

Momenteel worden er volop try-outs gepland. Wie er graag als de kippen bij is om deze nieuwe vorming te boeken kan contact opnemen met het secretariaat.
Klimclusief project krijgt opvolging
Enkele jaren geleden gingen we met een groep stoere klimmers de rotsen in de Ardennen te lijf. Deze keer houden we het iets bescheidener en gaan we in de klimzaal van Gent klimmen. Heb je dit nog nooit gedaan? Geen nood want stoere klimassistenten staan voor ons klaar. Voor wie niet tuk is op hoogtes, is er ook de mogelijkheid om (al dan niet aangepast) te badmintonnen.

Meer info op onze website.
Een dikke pluim voor alle vrijwilligers die geholpen hebben om van het kerstfeestje een toffe namiddag te maken.

Ook een dikke pluim voor alle kindjes die prachtige kunstwerken gemaakt hebben en de ouders die graag investeren in kunst van opkomende talenten.
Wist je dat yieha! op zoek is naar (groot)ouders die op allerhande vlakken hun handen uit de mouwen willen steken? Heb jij wat vrije tijd en zin om iets te doen? Neem contact op met het secretariaat.

Wist je dat er drie nieuwe vormingsbeesten bij gekomen zijn om de vorming Stereotiep te geven? Een dikke pluim voor stagiaire Stephanie die hen rekruteerde.
Ook de raad is het nieuwe jaar goed gestart en is al enkele keren bijeen gekomen. De thema's voor dit jaar: yieha! bekender maken en een stevige basis geven!

Copyright © 2014 yieha!, Alle rechten voorbehouden.


Email Marketing Powered by Mailchimp