De yieha! nieuwsbrief houdt je op de hoogte van het laatste yieha! nieuws en de volgende activiteiten.
Nu het 's avonds sneller donker wordt is er minder tijd om buiten te spelen, maar dat houdt ons niet tegen. yieha! is met vanalles bezig en zorgt er voor dat ook de wintermaanden warm en inclusief zijn.
16 nov
Gent
Dolfijn gaat schaatsen
Al eens een vis gezien die kan schaatsen? Kom samen met ons ontdekken hoe Nemo de ijsbaan onveilig maakt!
6 - 15 jaar
20 - 22 dec
Merelbeke
Far West weekend
Maak je klaar voor een tocht door het Wilde Westen, dit weekend is er eentje voor de allerbesten! 
Inschrijven voor 6 december.
6 - 10 jaar
20 - 22 dec
Merelbeke
Far West weekend
Kom jij limonade drinken in de saloon? Kom naar het Far West weekend en maak vooral veel plezier!
Inschrijven voor 6 december.
11 - 13 jaar
20 - 22 dec
Merelbeke
Santa in the mix
Muziek-lovers, schrijf je snel in voor dit weekend gevuld met muziek, dans en alles wat daarmee te maken heeft! 
Inschrijven voor 6 december.
14 - 17 jaar
De nieuwe website is er
We kondigden het de vorige keer al aan, maar nu is het echt zover: onze nieuwe website er! Hij is nog niet 100% af maar dat wordt gedurende de komende weken in orde gebracht. Wij willen Magelaan alvast bedanken voor het goede werk.
Vanaf nu kan je online inschrijven voor activiteiten en vind je er een praktische kalender waarbij je kan filteren op leeftijd. Je vindt er ook alle informatie over de vormingen die we aanbieden.
November = koekjesmaand
Alle kinderen zijn welkom op yieha! maar jammer genoeg heeft niet iedereen de financiële middelen om hun kind op kamp te sturen. Door koekjes te verkopen willen we een fonds aanleggen zodat deze mensen korting krijgen en hun kinderen toch met yieha! kunnen laten meegaan.
Gedurende de hele maand november verkopen we zakjes met een assortiment Lotus koekjes. Voor 7,5 euro krijg je een zak met 16 koekjes. Je kan ons helpen door mee koeken te verkopen. Wie het meeste verkoopt krijgt een toffe prijs! Meer informatie vind je op de website.
Music for life voor yieha!
Studio Brussel organiseert opnieuw Music for life, maar dit jaar kan je zelf je goede doel kiezen. Tijdens 'De warmste week', van 17 t.e.m. 24 december, kan je zelf een actie ten voordele van yieha! organiseren. Het ingezamelde geld gebruiken we om onze activiteiten en kampen betaalbaar te houden. 
Registreer je eigen actie en help ons mee om van 2014 opnieuw een super tof jaar te maken. Als je voor 10 december laat weten wat jouw actie is dan kan ze nog in de volgende nieuwsbrief.
Wie neemt onze camionette mee op keuring?
yieha! is op zoek naar een vrijwilliger die om de drie maanden met de yieha! camionette naar de keuring wil gaan. Je krijgt hier een vrijwilligersvergoeding voor. Geïnteresseerd? Stuur ons een mailtje!
Een dikke, dikke pluim voor het Plan P team dat binnen yieha! de communicatie en promotie in goede banen leidt. Zij hebben ervoor gezorgd dat de website er super uitziet, deze nieuwsbrief in je digitale brievenbus zit én een nieuw tijdschrift in de echte!
Wist je dat het yieha! secretariaat twee enthousiaste vorlijke jongedames rijker is? Stéphanie (foto boven) doet stage bij ons en huppelt rond op het secretariaat tot 24 januari. An-Sophie (foto beneden) werkt tot eind december elke dinsdag op het secretariaat om onze administratie in goede banen te leiden. 

Wist je dat de vaste permanentiedagen van het secretariaat dinsdag, donderdag en vrijdag zijn?

Er broebelde de laatste tijd heel wat in de pot van het jeugdbeleid in Vlaanderen. In plaats van een jeugdbeleid op 3 niveaus (lokaal, provinciaal en Vlaams), wou men terug naar een beleid op 2 niveaus (lokaal en Vlaams). De raad van yieha! heeft niet stil gestaan en is zich volop aan het voorbereiden om hierop in te spelen. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de site van Steunpunt Jeugd.

Copyright © 2013 yieha!, Alle rechten voorbehouden.


Email Marketing Powered by Mailchimp