De yieha! nieuwsbrief houdt je op de hoogte van het laatste yieha! nieuws en de volgende activiteiten.
De yieha! nieuwsbrief is terug van weggeweest. Vanaf nu word je opnieuw maandelijks op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes en de komende activiteiten. Deze nieuwsbrief is ook dé place-to-be voor nieuwtjes en raadpraat en elke maand zetten we één of meerdere mensen in de bloemetjes. 
18 okt
Overal
Dag van de jeugdbeweging
Doe deze dag je trui en T-shirt van yieha! aan om onze jeugdbeweging mee in de kijker te zetten!
Iedereen
25 - 27 okt
Dadizele
Kookweekend
Tijdens de herfstvakantie staat SOS yieha! weer paraat met een lekker kookweekend. 
Inschrijven: 09/228.92.09 of info@yiehavzw.be.
6 - 13 jaar
31 okt
Gent
Launchparty yieha! website
Met Halloween steken we niet alleen onszelf, maar ook de website in een nieuw kleedje. Dat vraagt om een feestje!
Meer info op deze Facebook pagina
Iedereen
1 - 3 nov
Roeselare
Back to basics
De tieners bewijzen dat ze geen doetjes zijn en gaan op jacht naar de Kommomaan. 
Inschrijven: 09/228.92.09 of 
info@yiehavzw.be.
14 - 17 jaar
November = koekjesmaand
Alle kinderen zijn welkom op yieha! maar jammer genoeg heeft niet iedereen de financiële middelen om hun kind op kamp te sturen. Door koekjes te verkopen willen we een fonds aanleggen zodat deze mensen korting krijgen en hun kinderen toch met yieha! kunnen laten meegaan. Gedurende de hele maand november verkopen we zakjes met een assortiment Lotus koekjes. Hou Twitter, Facebook, de nieuwe website of de volgende nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.
Er is een nieuwe website in de maak
Hou je kalendar alvast vrij op 31 oktober want dan wordt onze gloednieuwe website gelanceerd. Dat doen we niet zomaar maar met een spetterend Halloweenfeestje! Benieuwd hoe die nieuwe website er zal uitzien? Deze nieuwsbrief geeft jou alvast een voorsmaakje.
een nieuw jaar, een nieuw begin
Niet alleen de website krijgt een nieuw kleedje, maar ook het tijdschrift heeft een make-over gekregen. Begin november valt er een nieuwe versie in je bus. Heb je de vorige gemist? Dan staat je postadres misschien niet op onze lijst. Neem gerust contact op met het secretariaat, zij brengen dit direct in orde! Binnenkort kan je ons trouwens direct spotten op locatie dankzij de nieuwe beach flags. Geen excuses meer om niet eens langs te komen!
We geven deze maand een dikke vette pluim aan alle vrijwilligers die steeds paraat staan om mee te gaan op vorming of op kamp! Zonder hun onvermoeibare inzet zou yieha! hetzelfde niet zijn.
Wist je dat wij het activiteitenjaar gestart zijn met een moniweekend om samen te brainstormen en te teambuilden? 

Wist je dat we onlangs op Gent blogt stonden?
De raad van bestuur heeft er een nieuw lid bij: Maya. Vanaf nu bestaat de raad uit voorzitster Tine Seyssens (op de foto), Bert Pieters, Jeroen Brugge, Jolien Coenraets en Maya Gasthuys!

Copyright © 2013 yieha!, Alle rechten voorbehouden.


Email Marketing Powered by Mailchimp