Vovero jeugdkamp 2013 nieuwsbrief
View this email in your browser

KAMP 2013 - The Movie

5 april 14:15 uur in De Rozet

Het is weer zover, de inschrijving voor Kamp 2014. Tijd voor een opfrissertje en hoe was het ook alweer vorig jaar. Meesten zijn het misschien al wel weer van alles van kamp vergeten :-) In tegenstelling tot vorig jaar hebben we nu wel veel video materiaal. Maar dat betekent alleen niet dat het een lange en daardoor misschien saaie bedoeling gaat worden. Zaterdag 5 april in de bekende, geimproviseerde, megabioscoop in de sporthal is het resultaat te bekijken. Dan zien we Mike in een bootje, Zet Rene een kar in elkaar, Loopt Floor met een plakkertje op haar voorhoofd en is Johan bang dat het kampvuur uitgaat. Dus komt dat zien want veel spannender kan het haast niet:-).

Neem je ouders, opa's, oma's, broers, zussen en iedereen die dat leuk vind mee. Ookal ben je niet meegeweest afgelopen jaar, maar wil je het wel zien, KOM KIJKEN. 

INSCHRIJVING KAMP 2014

Ditmaal vindt het kamp plaats op 5, 6, 7 september 2014. Ook dit jaar geldt dat de plaats van bestemming voorlopig nog geheim blijft.
 
De kosten van dit weekend zijn € 35,00.
 
Het inleveren van het strookje met geld kan tot en met donderdag 24 april 2014 (maar liever zo snel mogelijk) bij Milon of Tycho (op donderdag in de zaal) of bij Marijanne (Laan van nw Blankenburg 76)
 
Als het goed is hebben jullie allemaal al een kampbrief ontvangen. En zo niet dan zit hij nogmaals als attachment bij deze nieuwsbrief.
 
Kennen jullie deze nog :-)
RECLAME
Geruchten dat de kampfilm wordt onderbroken voor commercials worden steeds hardnekkiger.
Reclame in de kampfilm... 'onvoorstelbaar', 'dat kan toch niet'. wie wil daar nou adverteren..


3D
Een ander gerucht is dat de film dit jaar in 3D is te zien. Zitten we dan straks allemaal met een brilletje op in de zaal ? En springt Mike dan zo het scherm uit... 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email