Copy
Het is weer tijd voor blote benen en dus: Self Tanning Spray!
View this email in your browserBabor:
Self tanning spray.
Het heerlijke weer is alweer aangebroken. En voordat u het weet is het weer tijd om korte broekjes en rokjes aan te doen. Om de benen nog even iets te verfraaien en er bruiner uit te laten zien hebben wij de tanning spray van Babor. Het zal de overgang van winter benen naar zomer benen net even iets soepeler laten overlopen. De tanning spray geeft een natuurlijke getinte kleur aan uw huid voor ongeveer een week. Deze spray is zeer gemakkelijk zelf te gebruiken en toe te passen wanneer u maar wilt. 


Nieuw!
Just Time Perfection Tanned Beige.

De just time perfection kennen we al weer een tijdje. Het is een werkelijke topper van Valmont en is geliefd bij veel mensen. Deze crème is niet alleen een dagcrème met een kleurtje. Het zorgt ervoor dat de huid er egaler uitziet, gedurende de dag gevoed word en beschermd tegen de zon met spf 25.
Nu heeft Valmont een geheel nieuwe variant uitgebracht waarin de kleur iets beter bij de zongebruinde huid zal passen. De kleur is een tintje donkerder en de spf 30, dus net iets hoger waardoor u beter beschermt bent voor de zon. 


Carita Gift!
Bij aankoop van twee producten naar keuze van Carita krijgt u een heerlijk body lotion en een prachtig beauty tasje cadeau!
De body lotion zorgt dat de huid zijdezacht zal aanvoelen!
Een heerlijk cadeau om uw huid extra te verwennen. 

Lente schoonmaak met Valmont:
Regenera 1 & Face Scrub.
Wilt u uw huid ook ontdoen van de grauwe grijze winterkleur? 
De huid heeft in de winter meestal een grauwere kleur opgebouwd. Dit zijn de dode huidcellen die de huid willen beschermen tegen alle kou en warmte verschillen waar we mee te maken krijgen.
Uw huid kunt u verfrissen door een kuur met deze twee Valmont producten te gaan starten.
De kuur houd in dat u elke avond uw huid reinigt, scrubt en vervolgens de Regenera 1 aanbrengt.
Door de Regenera 1 zullen uw cellen nieuwe energie krijgen waardoor de celdeling word geactiveerd. De nieuwe cellen met nieuwe energie zullen een prachtige glans geven aan de huid. De huid zal er geheel verzorgd en gevoed zijn. 


Nieuw! Doctor Babor Treatment Kuur!
We hebben 2 geheel nieuwe behandelingen in de salon!
Dit zijn twee behandelingen van de Doctor Babor lijn.
Deze lijn is net een stap hoger dan onze bekende Skinovage lijn. Doctor Babor gaat de problemen net iets dieper aanpakken en zal het probleem van binnenuit gaan oplossen.
Met deze twee geheel nieuwe behandelingen gaan we een hele sterke anti age voeding afgeven aan de huid. 
De twee behandelingen zullen het beste werken in een kuurvorm. De kuur zal bestaan uit 6 behandelingen. Waarvan de eerste 3 bestaat uit het Collageen Booster Treatment, deze behandeling gaat een collageen boost geven die de huid enorm zal verstevigen en weerbaarder zal maken.
De laatste 3 zullen bestaan uit de Recontouring Treatment, deze zal zich vooral richten op de verslappingen in de huid en de contouren van het gezicht weer zichtbaar strakker maken.

De totaal prijs van deze kuur is; €599 voor 6 behandelingen (Normaal: €636)
Ps: Wist u dat wij nog een aantal zon producten van Carita in de uitverkoop hebben?
Wees er snel bij want op=op!


Paas win actie!
Raad u hoeveel paaseieren in deze vaas zitten? Dan wint u een verrassingspakket t.w.v. €98,95. U kunt uw aantal in de reacties kwijt onder het bericht op onze Facebookpagina of u kunt in de salon uw naam en aantal invullen op ons formulier. De winnaar word dinsdag 18 april bekend gemaakt!


Copyright © 2017 Le salon huidverzorging a la carte, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@lesalon-abcoude.nl

 


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Le Salon huidverzorging à la Carte · Stationsstraat 3a · Abcoude, Utrecht 1391 GL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp