Copy
Nu 20% korting op Babor ampullen!
View this email in your browser
Babor Ampullen nu met korting!

Wist u dat wij ook een ampullen kuur voor een maand kunnen samenstellen voor uw persoonlijk huidwensen? Wij geven hierin graag een advies om uw huid een ware booster te geven! En nu tijdelijk hebben wij de actie dat u bij 4 ampullen kuren maar liefst 20% korting krijgt!
Wij geven u graag advies.Zijn we al vrienden?

Wist u dat wij ook een Facebook pagina hebben? U kunt ons liken zodat u op de hoogte blijft van de actuele nieuwtjes, acties en kortingen!
https://www.facebook.com/lesalonabcoude/?ref=bookmarksLocal Favourites.
Er is weer een nieuwe editie van de Local Favourites van Abcoude en Baambrugge. Heeft u ons al gespot in het boekje? 
De boekjes zullen binnenkort worden uitgedeeld maar u kunt natuurlijk ook een exemplaar bij ons in de salon ophalen.


Alessandro:
Gellactic speed dry spray.
We kennen de gel topcoat van Alessandro nu al een tijdje. Een prachtige gellaag over uw normale lak. Die de houdbaarheid van de nagellak verlengt. En nu hebben wij daar een speeddry-spray bij. Deze speeddry-spray zal er voor zorgen dat de gel topcoat nog beter en sneller zal drogen. 

Nail buffer set:

Drie heerlijke vijlen in een pakketje. Ideaal om de nagels optimaal mee te vijlen, bufferen en glad te maken.
U kunt deze vijlen ook gebruiken ter voorbereiden op uw Striplac behandeling.

Magic Manicure To Go:

Deze unieke scrub is een 2 in 1 product. Voor de meest droge handen die de scrub goed kunnen gebruiken. 
U brengt een klein beetje op de handen aan en maakt roterende bewegingen met uw handen. Daarna kunt u de scrub afwassen met water. Hierdoor blijft er een olieachtige laagje op de huid liggen wat meteen een voeding zal zijn voor de huid. De huid word optimaal gevoed en zal zich gaan herstellen. Dit heerlijke product komt in 3 verschillende geuren!
€6.95Valmont:

Moisturizing Booster.
Dit pracht product zou iedereen in de badkamer moeten hebben staan!
Voorheen was dit product alleen in de salon te gebruiken maar sinds kort is de moisturizing booster ook te koop om thuis te gebruiken! 
Dit product van valmont kan onder iedere andere creme gebruikt worden. De hoge en lage monuculaire hyarulonzuur deeltjes zullen er voor zorgen dat de huid optimaal word gehydrateerd. De hoge blijven in de opperhuid wat uw huid minder trekkerig zal maken. De lage deeltjes zullen veel dieper in de huid gaan waardoor de huid van binnenuit optimaal word gehydrateerd. Ideaal zomer product voor mee op vakantie!
Want als de huid niet goed gehydrateerd is zal ze sneller lijntjes laten zien. 
€135,- 
 

Doctor Babor Behandelingen.

Collageen booster €85,-
Uw huideigen collageen wordt gestimuleerd en geactiveerd wat leidt tot weefselversteviging en rimpelcorrectie. De soepelheid van uw huid word verhoogd.

Recontouring €85,-
Een speciale behandeling gefocused op uw countouren. De jeugdige v-vorm wordt geoptimaliseerd. De verslapping van de kaakcontour gaan we verbeteren, volume word terug gebracht rondom de jukbeenderen. Een behandeling met een liftend effect.

De Doctor Babor behandelingen kunnen ook in een kuurvorm worden aangeboden. Vraag naar de mogelijkheden.


Doctor Babor Collageen Rebuilding pakket!
In dit heerlijke pakket zitten drie pracht producten. 

De producten zijn samengesteld zodat uw huid weer opgebouwd word en aangevuld word met onder andere collageen en elastine. De collageen maakt de huid steviger en sterker. En het elastine zorgt voor de flexibiliteit van de huid. Wanneer deze twee vezels goed worden gevoed en verstevigd zal de huid zichtbaar minder lijntjes laten zien.

In het pakket zit:
De collageen boost infusion: Dit serum zorgt er onder andere voor dat de elastine vezels worden beschermt tegen afbraak. Wat de huid steviger maakt.

Collagen Booster Cream: Het tripeptide solution zorgt ervoor dat het netwerk bestaand uit collageen en elastine vezels dichter en gelijkmatiger word verdeeld. Hierdoor is de huid veel sterker, steviger en heeft meer weerstand tegen verslappingen.

Firming lip booster: Dit is een enerverend product speciaal voor de lip contouren. Deze luxe lippenbalsem zal de huid rondom de lippen verstevigen waardoor de lijntjes en lipplooien minder zichtbaar worden. Door het zeekraalextract zal de huid een verhoogde vochtbinder krijgen waardoor uw lippen voller lijken en niet zo snel meer uitdrogen. 
De balletjes op de stick zorgen gelijk voor een stimulatie van het weefsel waardoor de werkstoffen nog beter worden opgenomen door de huid.

Dit pakket is heerlijk om een keer kennis te maken met doctor babor producten. Het pakket voldoet ook aan de eisen van de douane en kan dus gemakkelijk mee in de handbagage.


Nu voor maar €50,- 
Copyright © 2017
Le salon huidverzorging a la carte, All rights reserved.Our mailing address:
info@lesalon-abcoude.nl

 


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Le Salon huidverzorging à la Carte · Stationsstraat 3a · Abcoude, Utrecht 1391 GL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp