Copy
Lupapiste
 
Uutiskirje 10 / 2015

Sähköistä meininkiä loppuvuoteen!

Kuntatapaamisten ilmoittautuminen on nyt auki.


Järjestämme tulevien kuukausien aikana lukuisia kuntatapaamisia, joissa vaihdetaan ajatuksia sähköiseen luvanhakuun ja palvelumme käyttöön liittyen.

Tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta ilmoittautuminen alla olevien linkkien kautta on enemmän kuin suotavaa. Klikkaahan siis itsesi mukaan kuntatapaamisiin ja tule kuulemaan miten luvanhaku ympäri Suomea ja eri toimialoilla sähköistyy. 


Pst! Kuntatapaamisten lisäksi kierrämme Suomea mm. suunnittelijakoulutusten sekä alan tilaisuuksien merkeissä. Katsasta tapahtumakalenteristamme missä päin Suomea tiimimme milloinkin viipottaa. Tulevia kuntatapaamisia:

29.10.2015: Sähköisen arkiston kuntatapaaminen Vantaalla klo 11-16 1.12.2015: Ympäristötoimen kuntatapaaminen Vantaalla klo 11-16 2.12.2015: Yleisten alueiden kuntatapaaminen Vantaalla klo 11-16 8.12.2015: Maanmittaustoimitusten kuntatapaaminen Vantaalla klo 11-16 10.12.2015: Rakennusvalvontojen kuntatapaaminen Tampereella klo 08.30-16
Lupapisteen tapahtumakalenteri
Muutoksia päätöstietojen tulkinnassa ja työnjohtajan nimeämisessä!

Terveiset tuotekehityksestä!

Palveluun on tehty muutoksia mm. päätöstietojen tulkinnassa sekä työnjohtajan nimeämisessä, joista tietoa alla. Olemme kehittäneet ahkerasti viime aikoina myös ympäristötoimen asiointikokonaisuutta (mm. julkipano.fi -sivusto sekä lausunnonannon monipuolistuminen), mikä hyödyttää jäljempänä myös muita palvelumme toimialoja. 

Tehtyjä töitä:
 • Päätösten tulkinta taustajärjestelmän ja Lupapisteen välillä
  • Lupapisteeseen siirtyy taustajärjestelmästä eilen tai myöhempänä ajankohtana annetut päätökset. Jos taustajärjestelmään on kuitenkin merkitty erikseen päätöksenantopäivämäärä, siirtyy Lupapisteeseen kyseisenä päivänä tai myöhempänä ajankohtana annetut päätökset.
   • Esimerkki: Mikäli päätöspäivämäärä on tiistai ja päätöksenantopäivämäärä puolestaan torstai, päätös näkyy Lupapisteessä torstaina.
 
 • Parannuksia työnjohtajan nimeämisessä
  • Kun työnjohtajailmoitus on otettu vastaan, näkyy se palvelussa jatkossa termillä "Ilmoitus hyväksytty". Lisäksi "Rakentaminen"-välilehti on poistettu työnjohtajan nimeämisiltä. Kyseiseen toimenpiteeseen ei pysty enää jatkossa linkittämään muita työnjohtajahakemuksia /-ilmoituksia vaan ainoastaan sen rakennuslupahakemuksen, johon nimeäminen liittyy. Kuva alla.
 
Työn alla:
 • Ympäristötoimen asiointikokonaisuus
 • Maanmittaustoimitusten asiointikokonaisuus
 • Rakennus-/purkujäteselvitys
 
Ystävällisin terveisin tuotekehitystiimin puolesta,
 
TERO TUKIAINEN
Palvelupäällikkö | Lupapiste
tero.tukiainen@solita.fi
Tuotekehityksen terveiset
Entistä oranssimpi syksy

Terveiset tuesta!

Vaikka voisi kuvitella, alkanut syksy ei ole suinkaan hidastanut Lupapisteeseen tehtävien hakemusten määrää. Syyskuun aikana Lupapisteen kautta laitettiin vireille yhteensä 2432 hakemusta ja 145 neuvontapyyntöä ympäri Suomea. Syyskuusta tuli näin lupahakemusten puitteissa kuluvan vuoden kolmanneksi vilkkain kuukausi!

hakemukset

Kysymysten ja pohdintojen kantava teema on tuntunut olevan sekä työnjohtajien nimeäminen että osapuolten valtuuttaminen hankkeille. Näistä aiheista on kirjoiteltu kattavampaa selontekoa ohjeiden puolelle, jotta apua on lähellä silloinkin, kun tarve vinkeille tulee palveluaikamme 8.00 – 16.00 ulkopuolelle.

Syksyn kuulumisista on mainittava myös pieni muutos Lupapisteen tuessa. Anna sai rinnalleen lisävahvistusta vastaamaan Lupapiste-käyttäjien kinkkisiin kysymyksiin, kun allekirjoittanut liittyi syyskuun puolessa välissä osaksi Lupapiste-tiimiä. Jatkossa meitä on siis kaksi juuri sinua varten.

Ilo olla täällä,

TIIA
Asiakaspalveluvastaava | Lupapiste
tuki@lupapiste.fi

Tuen terveiset
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Sähköposti
Sähköposti
Lupapiste
Lupapiste
 
Peruuta uutiskirje    Päivitä tilaustiedot 
 
Osoitelähde: Solita Oy:n markkinointirekisteri 

 
© *|2015|* Solita Oy, Kaikki oikeudet pidätetään.