Copy
Lupapiste
 
Uutiskirje 03 / 2015

Rakennusvalvontojen kuntatapaaminen 7.5. Helsingissä

 
Rakennusvalvontojen kuntatapaaminen järjestetään kesän kynnyksellä Helsingissä, Scandic Marskissa. Luvassa on jälleen vauhdikas päivä täynnä hedelmällistä keskustelua - tällä kertaa teidän ideoidenne pohjalta rakennettuna.


Tilaisuus alkaa klo 09.00 aamukaffeilla ja päättyy klo 15.00. 

Luvassa on keskustelua ja kokemusten vaihtoa palvelumme kehityksestä, mutta päivän tarkemman sisällön päätätte te! Kuntatapaamisen ohjelma rakennetaan ehdotustenne pohjalta ja kannustammekin teitä kertomaan ilmoittautumisen yhteydessä toiveistanne.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on rajoitettu määrä. Toimi siis heti ja ilmoittaudu mukaan!
Ilmoittaudu kuntatapaamiseen

Lupapiste ehdolla parhaaksi kuluttaja- ja B2B-palveluksi!

 
Viime viikko päättyi upeissa merkeissä, sillä Lupapiste valittiin valtakunnallisen markkinointiviestinnän kilpailun, Grand Onen, finaaliin kahdessa eri kategoriassa: ”Paras kuluttajille suunnattu palvelu” sekä ”Paras B2B-palvelu”.

 
Kilpailun voittajat julkistetaan 26.3.2015 järjestettävässä Grand One 2015 -gaalassa. Finaaliin valittiin 70 eri työtä 15 eri kategoriasta ja tietoa kilpailusta sekä muista finalisteista löydät täältä.

Haluamme kiittää suuresti kaikkia Lupapisteen kehittämiseen osallistuneita kuntia sekä Ympäristöministeriötä palvelumme ennakkoluulottomasta kehitystyöstä. Kukapa olisi arvannut, että yhteistyömme kantaa hedelmää myös valtakunnallisessa markkinointikilpailussa! 

Lue lisää uutisesta

Uusi yhdistys parempien kansallisten palvelujen puolesta

 
Kansallisten palvelujen kehittäjät KAPAK ry:n tavoitteena on tehdä Suomesta kansallisten digitaalisten palvelujen edelläkävijä. Julkisen ja yksityisen yhteistyönä syntyy parempia palveluita - kustannustehokkaammin ja nopeammin.

Yhdistys on kerännyt nuoresta iästään huolimatta jo runsaasti medianäkyvyyttä. Sen puheenjohtaja Harri Koponen sanoi muun muassa YLE:n Ykkösaamussa, että verkkopalveluiden pitäisi olla himoittavia kuten Spotify tai Lupapiste. Pääset seuraamaan kootusti yhdistyksen synnyttämää keskustelua sekä muita loistavia vertauskuvia sen Facebook-sivujen kautta.

Lupapiste jakaa KAPAK ry:n kanssa saman tavoitteen: haluamme nostaa Suomen digitalisaation kärkeen - himoittavilla palveluilla!

Terveiset Lupapisteen tuesta!

Helmikuussa rikottiin jälleen uusia ennätyksiä tukipyyntöjen osalta.

Kuun aikana tukeen tuli 181 yhteydenottoa ja puhelin pirisi aktiiviseen tahtiin. Tarkemmat tiedot tuen viime kuun toiminnasta saat nettisivuiltamme.

 

Keväisin terveisin,
 
Anna Palttila / Asiakaspalveluvastaava
044 7504 471
tuki@lupapiste.fi
Tuen terveiset
Terveisiä kehitystiiimstä!

Tiimi on jatkanut palvelun kehitystä entiseen tahtiin.
Tuen kautta tulleet selvityspyynnöt ja pikkukorjaukset joskus katkovat päivää, mutta uuttakin on saatu aikaan käyttäjien iloksi ja hyödyksi. Lue helmikuun tekemisistämme nettisivujemme kautta.

Kivaa kevättä ja sujuvampaa arkea!


Lupapisteen kehitystiimi
n puolesta:

Ilkka Mattila / Kehitysjohtaja
ilkka.mattila@solita.fi, 044 558 2494

 
Kehitystiimin terveiset
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Sähköposti
Sähköposti
Lupapiste
Lupapiste
 
Peruuta uutiskirje    Päivitä tilaustiedot 
 
Osoitelähde: Solita Oy:n markkinointirekisteri 

 
© *|2015|* Solita Oy, Kaikki oikeudet pidätetään.