Copy
Lupapiste
 
Uutiskirje 08 / 2015
Ilmoittaudu mukaan Lupapistepäiville – lupia kyselemättä!
 
Lupa-asioinnin sähköistäminen vaatii punk-asennetta, joka näkyy ja kuuluu syyskuun käyttäjäpäivillämme Helsingissä 15.-16.9.2015.
 
Lupapistepäivät keräävät viranomaiset yhteen inspiroitumaan muutoksesta, verkostoitumaan samanmielisten kanssa sekä nauttimaan energiaa tirskuvien päivien antimista.

Tiistaina hurmioidutaan Apollo Live Clubilla, kun taas keskiviikkona lasketaan kierroksia ja kokoonnutaan Ympäristöministeriön tiloissa toimialakohtaisiin ryhmiin.
 
Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on rajoitettu määrä, joten rökitä hitaat ja varmista paikkasi vuoden värähdyttävimmästä tapahtumasta.

Ilmoittautuminen sekä lisätiedot täältä.


Pst! Tapahtumakalenteristamme näet muut tulevat syksyn tilaisuudet.
Ilmoittautuminen ja lisätietoa Lupapistepäivistä

Lupapisteen tietoturva -
Meidän kaikkien yhteinen asia.

 
Lupapisteessä asioitaessa kaikki hankkeeseen liittyvät tiedot ja dokumentit tallennetaan sähköisessä muodossa. Tämä vähentää tarvetta paperien pyörittelyyn, mutta myös herättää kysymyksiä tietojen turvallisesta säilyttämisestä.
 
Lupapisteen tekninen pääsuunnittelija Juha Jokimäki kertoo Lupapisteen blogissa palvelumme tietoturvallisuudesta ja muistuttaa samalla käyttäjiämme siitä, että myös he voivat antaa oman panoksensa palvelun turvallisen käytön takaamiseksi.

Lue lisää Lupapisteen tietoturvasta ja Juhan mietteistä täältä.
 
Lue artikkeli

Aurinkoiset terveiset tuesta!

Kesä ja kärpäset vaiko sade ja hyttyset – yhtä kaikki, heinäkuussa tukipyyntöjä tuli hakijoilta ja viranomaisilta yhteensä 181 kappaletta. Toisin sanoen suurin piirtein puolet kesäkuun lukemista (328 kappaletta) ja lähes tämän vuoden kuukausien keskiarvon verran.

Lomista huolimatta Lupapisteeseen tehtiin yli 1700 uutta hakemusta heinäkuun aikana. Mutta toisaalta mikäpä siinä, Lupapisteessä rakennuslupaa voi työstää vaikka mökillä laiturin nokassa.

Hakijoilla on pulmia työnjohtajan nimeämisessä, mutta työnjohtajaohjeistuksen tarkoitus on tuoda apua haasteisiin ja sitä tullaan jatkuvasti palautteen mukaan täydentämään.

Voit lukea tuen kuulumisista tarkemmin nettisivuiltamme.

Akut ladattuina ja hihat heiluen syksyä kohti!


Terveisin,
 
Anna | Asiakaspalveluvastaava
tuki@lupapiste.fi
Tuen terveisetTerveiset kehitystiimistä!

Lupapisteen kehittäminen on jatkunut vilkkaana lomista huolimatta ja olemme saaneet tehtyä useita uusia ominaisuuksia ja parannuksia käyttäjiemme avuksi. 

 • Muutettu päätösten automaattista hakupäivää: Uudistuksen myötä aamuisin haetaan sellaiset päätökset, joiden päätöspäivä on ollut eilen tai aiemmin. Ennen päätöshän on haettu saman tai aiemman päivän mukaan.
   
 • Työjonon uudistuksia: Uudet välilehdet ja hakuikkuna ovat nyt käytössä viranomaisten työjonossa. Lisäksi hankkeet pystytään nykyään jaottelemaan vireilletulopäivämäärän mukaan. Suuremmat työjonon uudistukset ovat kuitenkin tulossa lähiviikkoina.
   
 • Yritystili on nyt tuotannossa ja käytettävissä luvanhakijaorganisaatioilla. Ohjeita tilin rekisteröimiseen täältä.
   
 • Viranomaisille pystytään luomaan nykyään myös vain lukuoikeus pääkäyttäjätilin kautta. Lisäksi pääkäyttäjänäkymään on tullut näkyviin myös suljetut viranomaistunnukset.
   
 • Päätoimenpide-käsite on nyt luotu ja sitä merkitään tähdellä, mikäli hakemuksella on useita toimenpiteitä. Päätöimenpide näytetään viiteluvan linkeissä. Esimerkiksi työnjohtajahakemuksessa näytetään rakennusluvan päätoimenpide.

Tarkemman listauksen tehdyistä parannuksista ja tulevista uudistuksista saat nettisivuiltamme.
 

Yhteistyöterveisin,

Tero Tukiainen | Palvelupäälliikkö
tero.tukiainen@solita.fi

Kehitystiimin terveiset
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Sähköposti
Sähköposti
Lupapiste
Lupapiste
 
Peruuta uutiskirje    Päivitä tilaustiedot 
 
Osoitelähde: Solita Oy:n markkinointirekisteri 

 
© *|2015|* Solita Oy, Kaikki oikeudet pidätetään.