Copy
Importanța blocului termic într-o bucătărie profesională
View this email in your browser
          Bucătăria este piesa centrală a oricărui spațiu de alimentație publică. Echipamentele din cadrul unei bucătării profesionale moderne asigură funcționarea eficientă, rapidă, diversificată și menținerea calității preparatelor.
          Care sunt punctele pe care ar trebui să le aveți în vedere când alegeți blocul termic? Desigur trebuie să luați în calcul în primul rând dimensiunea locației dumneavoastră și numărul de clienți pe care îi poate servi în condiții optime. Spațiul destinat bucătăriei trebuie gândit astfel încât să încapă toate echipamentele, respectând fluxul de lucru conform legii.
           Cu ce să începem însă? Piața echipamentelor HoReCa oferă o gamă variată de soluții, de aceea vă sugerăm ca dumneavoastră să alegeți elementele care compun un bloc termic eficient. Pentru început o mașina de gătit, un grătar, o friteuză, o mașină de gătit paste, un Bain Marie și un cuptor gastronomic sunt esențiale.
          Pentru ușurarea muncii chef-ului propunem o gamă de echipamente care pot fi integrate în blocul termic, precum:


Grătarele HP(High Power) de la Electrolux Professional  sunt echipamente care asigură viteză în gătire datorită puterii ridicate.


 

Maşinile de gătit multifuncţionale de la Electrolux Professional au diferite moduri de utilizare, facilitând obținerea unor preparate savuroase.


 


Utilajele de gătire la temperatură joasă – sous-vide permit păstrarea proprietăților chimice și gustative, savoarea și aspectul alimentelor.
Friteuzele programabile de la Electrolux Professional asigură gătirea rapidă a preparatelor, pentru serile aglomerate sau pentru un eveniment de succes. Odată programate, puteți să vă ocupați liniștit de celelalte feluri de mancare care necesită o atenție sporită din partea bucătarului.

Cuptoarele Gastronomice air-o- steam de la Electrolux Professional  nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie profesională, deoarece asigură prepararea simultană a mai multor alimente (legume, carne, pește, etc).
Vă invităm să apelați la consilierea specialiștilor noștri (telefon: 021 311 88 09, email: office@sdsgroup.ro), în ceea ce privește achiziționarea blocului termic, pentru a putea lua cea mai bună decizie și pentru a beneficia de o recuperare rapidă a investiției dumneavoastră.

 
Copyright © 2017 SDS Group, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list