Copy
No ho veus bé? consulta la versió online


Butlletí 15.06.15

Fundació l'Alternativa

Aquesta setmana remarquem les activitats que estem preparant. També us enviem altres informacions i articles interessants. 

 Activitats de la Fundació:


- Cicle Àgora: Ahir, Avui 


Col·loqui "Llei mordassa. La privació de l'exercici del dret de la ciutadania"

A pocs dies de l'aplicació de l'anomenada "Llei Mordassa" (Llei de Seguretat Ciutadana"), analitzem els seus efectes i coneixerem vies per a defensar-nos-en.
Intervindran Marisa Fernàndez, Rubén Benedicto, Isidor Garcia i Felip Daza. Presenta Núria Lozano. Inscripcions aquí

  


VÍDEOS dels col·loquis  Àgora: Ahir, Avui 

"2.0 i tecnopolítica ¿democratització de la democràcia?"

En aquest enllaç trobareu el vídeo del col·loqui amb les intervencions de Roger Palà, Gabriel Jaraba, Jordi Delgado i Facu Díaz. Eva Balart, va presentar i moderar.

 

 "El poder del poble: República Catalana" 

No us perdeu el vídeo d'aquest col·loqui amb Josep Fontana, Carme Forcadell, Joan Josep Nuet, Joan Tardà, Quim Arrufat i Sandra Ezquerra.

 

"Democràcia i repressió. Any Neus Català: dones en lluita"

Podeu veure el vídeo íntegre de Democràcia i repressió. Any Neus Català: dones en lluita. El trobareu en aquest enllaçUs recordem que el cicle Àgora. Ahir, Avui s’emmarca en la nostra col·laboració amb el Museu d'Arqueolgia de Catalunya, que ha organitzat l’exposició Demos, viure en Democràcia. La Fundació L’Alternativa col·labora amb l’organització de debats entorn a temes cabdals per a la nostra democràcia.
 
 

Articles 

Europa - Grècia
Article de Yanis Varoufakis, en resum de la seva intervenció en la reunió de l'Eurogrup del divendres. La propuesta final de Grecia para poner fin a la crisis
 
 
Gènere i Treball

Article de Paula Señán publicat a AlbaSud:  Las reformas laborales en el marco de la crisis y la desprotección de las mujeres
 

 

Informacions diverses

 

Activitats en xarxa: 

1 - 3 de juliol, a la Sala d’ Actes de CCOO de Catalunya (Via Laietana 16, Barcelona): Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya: De la protesta a la proposta. Programa i inscripcions aquí.

2 - 4 Juliol
Congrés estatal d'economia Feminista a Vic

20 de juliol: propera concentració per retre homenatge a les dones assassinades a causa de la violència de gènere en tot l’estat. Us recordem que es repeteixen cada 3er dilluns de cada mes. Organitza la Plataforma Contra les Violències de Gènere (la nostra fundació n’és membre). 


 

Cultura i Formació

Ja us podeu inscriure al postgrau de la Fundació Revolució Democràtica UB 2015-2016: Anàlisi económica i filosòfico-política del capitalisme contemporani


 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Web
Web
Donar-se de baixa del butlletí

Email Marketing Powered by Mailchimp