Copy
No ho veus bé? consulta la versió online

Butlletí 23.02.15

Fundació l'Alternativa

Una setmana més, us fem arribar un recull d‘informacions i articles que que ens ha semblat interessant compartir amb vosaltres. 

Activitats de la Fundació:Tractats de Lliure Comerç, hi ha alternativa? Una mirada des del Sud

Dia: 27 de Febrer – 18.30h

Lloc: Casal de l'ALBA, C/Liuva 39 – BCN

Articles


Economia i treball:
- Alberto Garzón ens parla de manera molt entenedora sobre la productivitat andalusa i grega i els falsos mites de la peresa,  “Saben pescar los andaluces y los griegos?”.

 - Article de Luis García Montero, publicat al seu bloc La realidad y el deseo, a Público: “Los obreros invisibles. (Por el derecho a la huelga)”.

 - Article d’Ignacio Escolar “Grecia y los irresponsables” .

Pensament crític:
Article de Pablo Beramendi "Cómo se construye la igualdad: Podemos convierte la política en un choque entre la casta y “la gente”. Pero buscar la equidad no puede depender de un plebiscito cotidiano: requiere valentía y consensos para un justo reparto de costes y beneficios”.

 

Informacions diverses

Activitats en xarxa:

16 de març: Propera concentració per retre homenatge a les dones que han estat assassinades a causa de la violència de gènere en tot l’estat. Us recordem que es repeteixen cada 3er dilluns de cada mes. Organitza la Plataforma Contra les Violències de Gènere (la nostra fundació n’és membre).

Llibres:

ReaccionaDos, a càrrec de Federico Mayor Zaragoza, Baltasar Garzón, Juan Torres López, Àngels Martínez Castells, Ignacio Escolar, Rosa María Artal, Carlos Martínez, Javier López Facal, Javier Pérez de Albéniz, Lourdes Lucía, Epíleg de Javier Gallego Crudo.

Capitalismo y turismo en España. Del “milagro económico” a la “gran crisis", d’ Ivan Murray, prologat per Macià Blàzquez. Una anàlisi detallada sobre el paper que ha jugat el negoci turístic a l’economia espanyola des dels anys 60 fins al’actualitat.
Edició digital gratuita, publicada per Alba Sud Editorial.
 

Cultura:

Festival Barnasants: "Volem el pa sencer", fins el 14 d'abril. Consulteu la programació

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Web
Web
Donar-se de baixa del butlletí

Email Marketing Powered by Mailchimp